KODIAK ötöse 2:1-re verte ziTi válogatottját - BESZÁMOLÓ

KODIAK ötöse 2:1-re verte ziTi válogatottját - BESZÁMOLÓ

Íme a bizonyíték, hogy 30 fölött sem tűnik el a skill, a nosztalgiameccsen keményen odatették magukat a régi idők Top játékosai!

Idén korábban érkezett a karácsony a Counter-Strike rajongók számára! A The War Room és KODIAK közös szervezésében újabb nosztalgia meccset láthatott a közönség, a régi idők Top játékosai bebizonyították, még mindig képesek parádés megmozdulásokra! A két kapitány, KODIAK és ziTi egykor csapattársak voltak, most azonban egymás ellen, saját Öregfiúk All Star csapatuk élén kellett bizonyítaniuk.

KODIAK nem bízta a véletlenre a dolgot, meghívót kapott a volt Ancients-es csapattárs és a FoP-ból ismert AWP-s legenda is, kuLi és cobain igencsak erős indításnak tekinthető. Hát még a folytatás! Anfy a CPL Dallas elődöntőjéig menetelő Infernum csapatából lehet ismerős, és itt volt az egykori KO-s mentor, az első komoly csapatbeli bajtárs B3A$t is.

ZiTi főleg a GPS 3-at megnyerő FoP ötösére épített, melynek saját magán kívül skizo és Rurik is tagja volt. Ranker neve ugyanerről a 2004-es (jézusom, ez már 12 éve volt?!) LAN-ról lehet ismerős, a döntőben vereséget szenvedő nF tagjaként. Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban meghívót kapott még clayton, aki a hl ötösével a legelső Gody LAN-on egészen a harmadik helyig menetelt, és talán még ma is olyan durván játszik, mint anno!

A rankok és a lejátszott órák száma azt hiszem önmagáért beszél, a meccs színvonalán meg is látszott a rengeteg rutin, de persze a kihagyott évek is visszaköszöntek egy-két pontozásnál vagy spray kontrol esetében.

Az első pálya Cache volt, ahol a Team KODIAK alaposan bekezdett, és egy laza 11:4-es félidővel indították a gálát. A győzelem igazából egyetlen percig sem forgott veszélyben, a 16:9 alatt egykori Ancients-es duó, kuLI és KODIAK laza 24, illetve 23 fraget rakott az ellenfélre. KuLi ráadásul egészen elképesztő, 62,5%-os fejlövés aránnyal tette mindezt. Íme az első pálya, KODIAK csapatának szemszögéből, vigyázat, benne van minden, ami TS-en elhangzott!

A második pályára fordulva tehát az volt a kérdés, ziTi-ék mit tudnak majd kezdeni a megállíthatatlannak tűnő párossal? Hamar érkezett a csattanós válasz, Dust2-n ugyanis fordult a kocka, és KODIAK-ék simán 12:3-ra bukták az első félidőt. Ami azért is érdekes, mert a késkört behúzva ők választhattak oldalt, de úgy tűnt, ezúttal rossz lóra tettek a CT oldal pickelésével. A végeredmény még az előzőnél is simább, 16:5-ös győzelmet mutatott, amivel ziTi-ék kiegyenlítettek az utolsó pálya előtt. A map hőse ezúttal Clayton volt, aki embertelen 28:11-es stattal végzett, ami 2.55-ös K/D arányt jelent! Mutatjuk a második pályát is KODIAK képernyőjén keresztül, figyelem, a TS-en a nyugalom megzavarására alkalmas dolgok hangzanak el :)

A mindent eldöntő pálya Mirage szoros félidő után egy nagyon meggyőző második játékrészt hozott, a 8:7-es fordulás után többre számítottunk, de végül KODIAK-ék állva hagyták ellenfelüket és 16:8-ra behúzták a harmadik mapot is. KuLi teljesítményére ezúttal is nehéz szavakat találni, aki tökéletesen lemásolta clayton Dust2-n mutatott teljesítményét, 28 kill és 11 halál! Igaz, neki hárommal több kör kellett hozzá, de ez mit sem von le a statok értékéből! Természetesen az utolsó pályán is megnézhetitek, mit élt át a győztes csapat:

A 2016-os nosztalgiameccs tehát 2:1-es Team KODIAK sikerrel zárult, de a kapitányok ígéretet tettek rá, a jövőben is lesz még ehhez hasonló gála, ahol a régi idők legjobbjai újra összecsapnak majd! A mérkőzés teljes egészét ITT nézhetitek vissza magyar nyelvű kommentárral, KODIAK beszámolóját itt, míg ziTi gondolatait itt találjátok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!