Illegális gambling oldal lett a fnatic új szponzora!

Illegális gambling oldal lett a fnatic új szponzora!

A GG.bet nem rendelkezik megfelelő engedéllyel, ráadásul fekete listás üzemeltetők működtetik, a fnatic mégis összeállt velük!

Úgy tűnik vannak csapatok, akiknek tényleg csak a pénz számít! A fnatic legújabb szponzora ugyanis távolról sem nevezhető jó hírű, esetleg nívós szereplőnek a nemzetközi esport életben!

Egy lelkes rajongó kutatómunkájának eredményeképp fény derült az oldal viselt dolgaira, amik komoly problémákat is okozhatnak még a csapatnak! Először is a GG.bet nem rendelkezik megfelelő működési engedéllyel ahhoz, hogy gambling illetve szerencsejáték tevékenységet folytasson. Az oldal működtetőinek a több álkaszinójuk volt, illetve számos olyan gambling oldalt buktak, ami a Valve tisztogatási hullámakor fennakadt a rostán.

Ha ezek az intő jelek nem lennének elegek, az Egyesült Királyságban a cég nem kapta még meg a fehér listás besorolást, vagyis a fnatic nem hirdetheti a GG.bet oldalt az állam határain belül. Még a mezükön sem viselhetik az oldal logóját, amennyiben az Egyesült Királyság területén van egy verseny. Mondjuk egy ECS döntőn, vagy egy ESL Pro League döntőn ez komoly gond is lehet.

A valódi kérdés leginkább az, hogy egy fnatic szintű csapat hogy nem néz utána ezeknek a publikusan elérhető információknak? Ha egy rajongó meg tudja tenni, talán nekik is sikerülne.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!