Ilyen csapatbemutatót még biztos nem láttál, a PSG bekeményített!

Ilyen csapatbemutatót még biztos nem láttál, a PSG bekeményített!

Az elmúlt években sokat fejlődött az esport és a csapatok, de ilyen szintű bemutatkozót még biztos nem láttunk, a marketing részleg odatette magát rendesen.

YellOwStaR valószínűleg nem volt tétlen az All-Star gála alatt sem, amin saját döntése miatt nem vett részt a PSG-n belüli tevékenységeire hivatkozva. Úgy látszik meg is lett ennek az eredménye. Egyrészt egy egész jó végleges (a formális Riot jóváhagyásra várnak már csak) lineup-ot sikerült összeraknia, amihez ha hozzávesszük azt is, hogy a gárda Challenger Series-ből szeretne bejutni az LCS-be és nem bevásárolni magát (amire meglett volna a pénzügyi háttér), így nem kell félteni őket. Másrészt egy nagyon ütős csapatbemutató videót raktak össze nekünk.

Steve érkezik a felső ösvényre, aki megjárta már az LCS-t a Roccat, az Elements és az FC Schalke 04 színeiben. Kirei fog ólálkodni a dzsungelben, ő a Team Dignitasból tűnhet ismerősnek. Középső ösvényen a koreai Blanc szórja majd a varázslatokat mindenfele, lövészként pedig Pilot fog kormányozni az alsó ösvényen, mindketten a Jin Air Green Wingsben játszottak eddig. A kormányzásba Sprattel fogja segíteni Pilotot, Stevehez hasonlóan ő is rendelkezik LCS tapasztalattal az Elements, valamint a Schalke-ben töltött idejének köszönhetően.

YellOwStaR pozíciójáról még nem tudni pontosat a LoL csapaton belül, az biztos, hogy a PSG-nél ő felel a teljes esport részlegért. Ezek fényében kérdéses, hogy lesz-e ideje edzőként foglalkozni a srácokkal, bízunk benne, hogy igen, kevés nála tapasztaltabb játékos van jelenleg a világon.

Minden további kommentár nélkül, egy igazán epikus videó a srácokról:

Milyen esélyeket jósoltak ennek a felállásnak?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!