Jobb volt a GODSENT, még nincs meg a major Deadfoxéknak

Jobb volt a GODSENT, még nincs meg a major Deadfoxéknak

JW nagyot ment, Deadfoxék nagyon gyengék voltak T oldalon. A GODSENT már biztos major résztvevő, Deadfoxéknak továbbra is egy győzelem kell.

16-11-re nyert és így már biztos major résztvevőnek mondhatja magát a svéd GODSENT csapata, akik Train-en tudtak felülkerekedni a Deadfoxot soraiban tudó HellRaisers csapatán az ELEAGUE major kvalifikáció harmadik játéknapján. A CT oldal oké volt, a T oldal nagyon nem sikerült.

A pisztolykört ezúttal elrontotta a HR, JW lehozta az 1v2 clutch-ot bondikkal és Deadfox-szal szemben. Rögtön a második körben vissza is jött a HR, majd el is húztak 3-1-re, STYKO lőtt egy szép 3K-t. Az első pár kör egyébként oda-vissza pattogott, a GODSENT előbb egyenlített 3-3-ra csak azért, hogy utána az ECO-t visszahozzák ANGE1-ék, majd azzal a lendülettel el is húzzanak 6-3-ra. STYKO-nak nagyon adta ma, a 9. körben lőtt egy gyönyörű 4K-t A lerakónál, kevesen múlott az ACE. 

Tartotta magát a GODSENT és JW hathatós közreműködésével visszajöttek 6-6-ra, itt jött az első taktikai időkérés Deadfoxék részéről. Ezután ismét a HR hozott el egy kört, majd nagyon szép játékkal jött vissza a GODSENT, JW hármat is lőtt AWP-vel. A félidőt eldöntő kört viszont eltaktikázták a svédek, a force körön levő Zero-ék tárt karokkal várták őket B-n, így 8-7-es HR vezetéssel fordultak a játékosok, T-n folytatták a rókáék, CT-n pronaxék.

A fordulás utáni pisztolykör is a GODSENT-é lett, még simábban, mint az első, így náluk volt az előny, csak úgy, mint az egy nappal ezelőtti, NiP elleni meccsen. Át is vették a vezetést és el is mentek 10-8-ra, ahogy az általában nyert pisztolykör után lenni szokott. Itt egyet visszahozott a HellRaisers, majd jöhetett az első, mindkét oldalról vásárlós kör, amit nagyon okosan játszottak ki STYKO-ék, a molotovokkal tökéletesen kizónázták a svédeket, akiknek már nem volt idejük hatástalanítani a bombát. 10-10-nél force-olt a GODSENT és be is jött nekik, megint JW villantott, ennek eredményeképp pedig pillanatok alatt 13-10-et mutatott az eredményjelző.

Szépített a HellRaisers, Deadfox elképesztő one tapet nyomott AK-val kilométerekről JW-re, de a comeback nem jött össze, 13-11-nél még bőven volt pénze vásárolni a lekr0-éknak, Deadfoxék pedig hiába erőltették A-t, ha a lerakás sikerült is, megvédeni már nem. A vége 16-11 lett, az elmúlt hónapokban leírt és keményen kritizált GODSENT az első csapat, aki bejutott a majorre a selejtezőből.

Folytatás holnap, az ellenfet még nem tudni.

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!