A HR a NiP-et is kinipálta, egy meccsre van Deadfox a major-től!

A HR a NiP-et is kinipálta, egy meccsre van Deadfox a major-től!

Óriásit fordított a HellRaisers, hosszabbításban győztek a nindzsák ellen és naná, hogy Deadfox lett az MVP!

Hosszabbítás után, 19-17-re legyőzte Overpasson a Deadfox-szal felálló HellRaisers a Ninjas in Pyjamas csapatát, ezzel pedig a magyar srác karnyújtásnyira került attól, hogy magyar CS:GO történelmet írjon és ő legyen az első olyan hazai játékos, aki CS:GO majort játszhat! És milyen jó meccs volt!

Rögtön az első körben Deadfox elvette Gabessontól a kuLi által korábban megítélt "Közép-Európa legjobb USP-je" címet, hiszen egy zseniális 4K-val startolt a NiP ellen 2v4 szituációban, ez pedig meg is adta a kezdőlökést a HR-nek, el is húztak rögtön 5-1-re.

Azért Fribergék se teketóriáztak, némi lerakós pénzzel és egy-egy jó körrel rögtön 5-5-re egalizáltak. Ange1-ék itt megállították őket, de GeT_RiGhT-ék rögtön reseteltek megint, a másik félidőre így 8-7-es NiP vezetéssel fordultak. A csere után belendült a NiP CT oldalon, a pisztolykör után hozták a kötelező következő kettőt is, majd utána gyors egymásutánban még kettőt, így az eredményjelző máris 13-7-et mutatott a svédek javára. Szerencsére - (de még milyen jól tették!) nem estek össze Deadfox-ék, egyértelműen a hátán vitte a csapatot a magyar játékos és elkezdtek felzárkózni. Tartotta magát persze a NiP is, de az előnyük elkezdett lemorzsolódni, igaz, még így is volt 3 meccspontjuk, azonban egyikkel se tudtak élni, hála a rókának, aki emberhátrányban ismét 4K-zott, sőt még egy 1v2-t is lehozott (mindezt 15-12-nél!).

Így jutottunk el 15-15-ig jöhetett a hosszabbítás. Ahol megint a NiP volt előrébb, hiába voltak jók továbbra is a HR játékosai T-n, f0rest egyetlen AWP golyóval hozott egy 1v2-t, amivel 17-16-ra vezettek a nindzsák, a fordulás után azonban egy utolsó hajrával letakarították őket Deadfox-ék a pályáról, a végén STYKO vitt még be egy győzelmet érő 3K-t. A mérkőzés MVP-je természetesen Deadfox lett, aki +14-be végzett, 1.52-es ratinggel.

HellRaisers vs NiP

Az esélytelenebbnek tartott HellRaisersnek így már csak egyetlen mérkőzést kell nyernie (mégpedig a GODSENT ellen) ahhoz, hogy januárban a világ 16 csapata között legyenek számon tartva Deadfox-szal egyetemben! A GODSENT elleni meccs szombaton 17:15 órától lesz, ha lesz magyar közvetítés, akkor valószínűleg itt:

Élő videó megtekintése innen: SpilerTV – www.twitch.tv

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!