Történelmet írt Deadfox, lesz magyar résztvevője az atlantai Major tornának!

Történelmet írt Deadfox, lesz magyar résztvevője az atlantai Major tornának!

Kőkemény meccsen győzött a HellRaisers a Cloud9 ellen, Deadfox az első magyar, aki CS:GO major-ön szerepelhet!

2 győzelemmel és 2 vereséggel csapott össze a Cloud9 és a HellRaisers az ELEAGUE major kvalifikációs tornájának utolsó meccsén, az utolsó, még majort érő helyért! 

Train és Overpass közül ezúttal Overpass lett a befutó, a map, ahol a NiP-et is elverték Deadfoxék, hosszabbítás után. Megint CT-n kezdett a HR, de ezúttal be is húzták a pisztolykört, hiába forgatott és plantolt jól a C9. Persze az amerikaiak nem hagyták magukat, gyorsan vissza is jöttek 3-2-re, bár csak ezt követően jött az első, rendes vásárlós kör.

Skadoodle 3K-jával ezt is hozták a kék-fehérek, az eredményjelző immáron 5-2-t mutatott. Deadfox hozott egy AWP-t és vele együtt két killt is, de az ECO-kat és az after plant szituációkat is sorra elrontották bondikék, mintha nem tudták volna, hogy hogyan reagáljanak. 4 kör is volt a két ötös között, de végül 9-6-os C9 vezetéssel váltottak oldalt a csapatok.

A fordulás után elhozta a pisztolykört megint a HellRaisers és lendületbe is jöttek, pillanatok alatt 11-9-re fordítottak bondikék! Aki a következő körben főszerepet is kapott: Stewie a kör elején kikapta Deadfoxot, így 4v5-ben támadott a HR, de bondik zseniálisan helyezkedett és végül 4 hp-val élte túl a kört, egy 3K kíséretében, így már 13-9 volt STYKO-ék csapatának!

Nem engedte el a meccset a Cloud9, Skadoodle elképesztő formában játszott és hiába a 3-4 körön át kitartó pénz, az összes kört hozta a C9, vissza is jöttek 13-13-ra. Taktikát váltott ismét a HR, ezúttal A-t dobálták tele gránátokkal, a stratégia pedig bejött, így ismét náluk volt az előny, sőt, Zero hathatós közreműködése révén két major pontja is volt bondikéknak! Ezt az előnyt pedig már nem dobták el, 16-13-ra legyűrték az észak-amerikai csapatot és mennek januárban Atlantába, hogy a világ 16 legjobb csapatának egyikeként versenyezzenek az 1 millió dolláros Major tornán!

GRATULÁLUNK, DEADFOX, TÖRTÉNELMET ÍRTÁL!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!