4 évre szóló szerződést írtak alá a VP játékosai

4 évre szóló szerződést írtak alá a VP játékosai

Rekord hosszúságú időre, állítólag rekord összegért írtak alá Pasháék, akik már 2014 év eleje óta nyomják ebben a felállásban!

Facebook-on jelentette be a Virtus.pro, hogy minden CS:GO játékosával szerződést hosszabbított. Ráadásul ha hinni lehet a szervezetnek és a játékosoknak, az amúgy is rekord időnek számító 4 éves szerződésért (2020-ig írtak alá) rekord pénzt is kapnak majd Pasháék! A VP szerint "az esport történelmében az eddigi legnagyobb szerződés" a mostani.

A lengyel ötös legnagyobb egyediségét az adja, hogy a mostani ötös (TaZ, NEO, pasha, Snax, byali) már 2014 januárja óta, azaz lassan 3 éve (!) ugyanebben a felállásban játszik! Ez idő alatt nyertek már Major tornát (Katowice, 2014), de az ő nevük van az ELEAGUE első szezonjának kupáján is. 

Roma Dvoryankin, a VP ügyvezetője úgy nyilatkozott: "A következő 4 évben a világ legjobb csapata továbbra is a mi szervezetünk égisze alatt fog játszani és biztos vagyok benne, hogy számos boldog pillanatot fogunk együtt átélni. Ezúton is szeretném megköszönni a srácoknak a tárgyalásokon való professzionális hozzáállását. Elismerem, hogy nem volt egy egyszerű menet, de a végén sikerült olyan megállapodást kötni, amely mindkét fél számára win-win szituációt eredményez. Egy ilyen jellegű megállapodás újabb lépést jelent egy jobban érthető, stabilabb, "civilizáltabb" esport szabályozáshoz." 

TaZék legközelebb januárban, az atlantai Major tornán játszanak.

HyperX karácsonyi nyereményjáték

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!