Íme a kétszeres bajnok győztes paklijai a SeatStory Cupról

Íme a kétszeres bajnok győztes paklijai a SeatStory Cupról

Az alábbi öt deckkel húzta be az első helyet Orange a négynapos tornán.

Az elmúlt napokban rendezték 2016 utolsó nagy Hearthstone versenyét, hiszen december 15. és 18. között tartották a hatodik SeatStory Cupot a németországi Krefeldben, a TakeTV stúdiójában, ahol nem akármilyen mezőny gyűlt össze.

A négynapos küzdelem végén a The Alliance svéd játékosa, Orange örülhetett, hiszen ő szerezte meg a végső győzelmet és a vele járó 10 000 dolláros pénzdíjat. Ezzel pedig duplázott, hiszen ő lett az első játékos a SeatStory Cup történetében, aki kétszer is meg tudta szerezni a bajnoki címet - korábban a harmadik szériát nyerte meg 2015 tavaszán.

Az egyenes kieséses szakaszban Orange lenyűgözően teljesített: a negyeddöntőben óriási csatában győzte le a Top 8 másik nagy esélyesét, Savjz-t, majd jött a playoff legsimább mérkőzése Torlk ellen, végül pedig a döntő, ahol 0:1-ről fordítva már nem is engedte ki a kezéből a vezetést Sjow ellen.

Lássuk a paklikat! Ha a statisztikákból indulunk ki, akkor nem meglepő, hogy a három legerősebb kaszt három legjobb deckje ott volt Orange lineupjában: a Miracle Rogue, az Aggro Shaman és a Dragon Warrior sem hiányzott a felhozatalból. Emellett egy Jade Druid és egy Renolock szerepelt még a használt paklik között.

Orange legtöbbet használt deckje a Jade Druid volt, amely egyben az egyik leghatékonyabbnak is bizonyult, hiszen 70 százalékos volt a winrate-je vele.

  • Miracle Rogue (5:2, 71%)
  • Jade Druid (7:3, 70%)
  • Renolock (6:3, 67%)
  • Dragon Warrior (4:3, 57%)
  • Aggro Shaman (1:1, 50%)


(kattints a nagyobb méretért!)

Hamarosan jövünk a SeatStory Cup VI utolsó napjának legemlékezetesebb pillanataival is!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!