2017-ben is rengeteg újdonságot kapunk Overwatchban

2017-ben is rengeteg újdonságot kapunk Overwatchban

A Blizzard bejelentette, hogy már új hősökön és mapokon dolgoznak.

Az Oasis pálya ugyan még csak PTR-on elérhető, de a Blizzard már dolgozik az újdonságokon és erről Jeff Kaplan számol be nekünk egy videó formájában.

Átalakítást fog kapni az ingame kommunikáció, hiszen jelenleg csak 1 emote-t és 1 voice line-t használhatunk meccs közben, viszont a jövőben 4-4 lesz majd egyszerre elérhető, amikhez külön gyorsbillentyűket rendelhetünk. Nem mellesleg ugyanezt a spray-ekkel is tervezik.

Természetesen új hősök és pályák is már kidolgozás alatt állnak. Kaplan elmondta, hogy általában egyszerre több dolgon dolgoznak és hogy azért nem jelentetik be ezeket jóval a megjelenés előtt, mert bármikor dönthetnek annak törlése, illetve újragondolása mellett.

A spectator módon is változtatni fognak a közeljövőben, hiszen nemsokára érkezik az Overwatch League, amihez elengedhetetlen a minőségi közvetítés.

Bekerül a játékba egy szerverkereső is, ahol az egyénileg létrehozott meccsek közül válogathatunk majd, valamikor a jövő év elején.

2017 biztos, hogy rengeteg új és izgalmas tartalmat tartogat majd a játékosok számára és jó látni, hogy a Blizzard a nem hanyagolja el a játékot.

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!