J4CKIECHAN Secret Hunterrel indította az újévet

J4CKIECHAN Secret Hunterrel indította az újévet

A jelenlegi leggyengébb class-szal próbálkozott tegnap a brit játékos, mutatjuk a deckjét.

Néhány hónapja még a versenyeken is gyakori vendégnek számított, a Mean Streets of Gadgetzan megjelenése után azonban egyértelműen a rangsor utolsó helyére zuhant: ez nem más, mint a Hunter, mely a jelenlegi meta legkevesebbet használt hőse a Hearthstone-ban. Egy új év azonban mindig új kezdet is egyben: bizonyára így gondolta J4CKIECHAN is, aki első 2017-es streamjében egy ilyen paklival próbálkozott.

Maga a deck egy Aggro Secret Hunter, amibe az új lapok közül csupán az Alleycat fért be. Ám ennél talán érdekesebb, hogy 10 Secret is helyet kapott benne, ami szokatlanul sok - pláne úgy, hogy a Freezing Trap nem szerepel a listán, a ritkán látott Bear Trap, Dart Trap, Misdirection trió ellenben igen.

Utóbbi lap tartogatott meglepetéseket jócskán, hiszen bizonyára kevesen számoltak vele - itt például egy Mountain Gianttel végzi ki magát egy Renolock.

A négyórás stream során J4CKIE Rank 12-ig tudott lemászni, őrületes menetelésről tehát aligha beszélhetünk. Ha azonban valaki mindenáron Hunterrel szeretne játszani a jelenlegi metában, tehet vele egy próbát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!