DeadFox és HR matricák a láthatáron. Készítsétek a fegyvereket!

DeadFox és HR matricák a láthatáron. Készítsétek a fegyvereket!

Nemsokára DeadFox aláírása is ott fog díszelegni megannyi AWP-n.

A magyar közösség már tűkön ülve várja a január 22-ét, mert a hazai CS:GO történelem fontos mérföldkőhöz érkezik. A legrangosabb CS:GO versenyen, az atlantai majoron kis hazánk is képviselteti magát Bence 'DeadFox' Böröcz által. Ugyan a Hellraisers névsora csak egy magyart tartalmaz, de mégis egy kicsit a magunkénak is érezhetjük a csapatot és a sikeres kvalifikációt a tornára, mert a kijutáshoz nagyon is kellett DeadFox kiváló teljesítménye.

A magyar zászló tehát végre felkerült egy fontos térképre Bencének köszönhetően, ez az eredmény pedig követendő példaképként szolgál majd a fiatal generációknak. Sok tehetséges fiatal van itthon is, látható, hogy kemény munkával és kitartással el lehet jutni a top ligákba is.

Az elismerés mellett persze rengeteg előnnyel jár egy ilyen lehetőség. Az 1.000.000 dolláros összdíjazás remek motiváló erő és itt vannak azok a bizonyos matricák. A 2015-ös ESL One kölni major után a játékosok és a szervezetek több, mint 4,2 millió dollár bevételt könyvelhettek el a matricák értékesítéséből. Az elmúlt két évben az esport piac – és a CS:GO rendezvények is – a saját rekordját múlja felül minden aspektusban. A mellett, hogy hatalmas presztízs egy ilyen részvétel, még a pénzjutalom is jelentős.

De mikor jönnek az atlantai verseny matricái? A tavaly nyáron, július 5-én startolt kölni major előtt, pontosan 11 nappal megelőzőleg történt az esemény matricáinak bemutatása.

Ha a Valve folytatja ezt a hagyományt, akkor nem kell sokat várni a Deadfox matrica megérkezésig. Sőt, egy apró elszólást elejtett a frissen alakult North csapat is, az ex-dignitas játékosok friss igazolásának bemutatójakor kiderült, hogy a szervezet információ szerint január 11-én várható a stickerek debütálása. Ez persze nem erősítette meg a Valve, de erre az időpontra minden esély megvan és a már említett 11 nap is egyezik.

Már nagyon várjuk és reméljük, hogy sok magyar AWP-n szerepel majd a DeadFox matrica. Ti megveszitek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!