Könnyű ágon DeadFox-ék, érik az a las vegas-i főtábla!

Könnyű ágon DeadFox-ék, érik az a las vegas-i főtábla!

A HellRaisers váratlan kiemelése miatt elérhető közelségbe került a DreamHack Las Vegas a magyar AWP-snek!

A HellRaisers váratlan kiemelése meglepő fordulatként látott napvilágot, és azzal, hogy a meghívott ellenfeleket így elkerülték DeadFox-ék, máris nagyot léptek előre a selejtező során. Hiszen az Open kvaliból bejutottak kiemelt ellenfelet kaptak, kivéve a Heroic-FlipSid3 és a HellRaisers-Tricked rangadókon. Előbbin két gyengébb meghívott egymással került össze, utóbbin pedig két kvalifikációból érkező csapat mérkőzhet majd meg az első körben.

A táblázatot szemlélve már az ágakat is tudjuk, a négy továbbjutó hely vélhetően a FaZe-Heroic, a Gambit-GODSENT, a mousesports-HellRaisers és a fnatic-G2 összecsapásokon dől majd el.

A NiKo-val felálló német csapatot a Major selejtezőn egyszer már alaposan elverték DeadFox-ék, train-en 16:6 lett a végeredmény. A mostani meccs Bo3-ban zajlik majd, ami a tapasztaltabb mouz felé billenti kicsit a mérleg nyelvét, de a közelmúltban mutatott forma alapján bőven reménykedhetnek a HellRaisers fanok!

Bele se merünk gondolni, ha mondjuk a DarkPassage helyzetébe kerül a HellRaisers, ahol az első meccsen a G2, továbbjutás esetén a fnatic várt volna rájuk! Reméljük, élni tudnak a lehetőséggel DeadFox-ék, és január 9-én hétfőn kiharcolják a továbbjutást. Magyar stream is lesz, az első forduló 18 órától, a Top8 pedig 21 órától kerül képernyőre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!