Beindul az év Dota2-ben is: Itt az ESL One Genting 2017

Beindul az év Dota2-ben is: Itt az ESL One Genting 2017

A DotA2 vonat nem lassít idén sem, 250.000 dolláros versennyel indul az év.

Alig telt el az első hét 2017-ből, de máris pörög az első nagy DotA 2 verseny, az ESL One Genting 2017. A tornát Kuala Lumpurban rendezik és a világ minden tájáról érkeztek csapatok. Az ELS One Manila és a Manila Major sikere után pedig itt sem akarnak lemaradni a szervezők és a nyereményalapba nem kevesebb, mint 250.000 dollárt pakoltak, amiből az első helyezett 100.000-et vihet majd haza.

Genting

Ezért az összegért persze mindenki szívesen harcba szállna, így a Fülöp-Szigetekről itt van a megújult Execration csapat Kimuel 'Kim0" Rodis vezetésével, illetve az északkelet-ázsiai régióból jött még a Fnatic és a Warrior Gaming Unity is. Kínából T16 és ESL One Manila győztes Wings Gaming és a Newbee érkezett, az Egyesült Államokat pedig a TI6 döntős Digital Chaos és a Team NP képviseli. Persze Európa sem marad csapat nélkül, hiszen a medvék sem hagyhatják ki ezt a versenyt, az öreg kontinenst a Virtus.pro csapata vitte el Malajziába.

A versenyt a Twitch-en keresztül lehet majd nézni a következő csatornán angol kommentárral. A verseny pontos részleteit pedig a következő linken érhetitek el.

Watch live video from ESL_DOTA2 on www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!