Fizza és Reksaláta, avagy annyira unatkozik mindenki az LCS előtt, hogy itt a League of étlap!

Fizza és Reksaláta, avagy annyira unatkozik mindenki az LCS előtt, hogy itt a League of étlap!

Annyira messze van még az LCS, hogy ezzel van tele a LoL reddit. Még a Rioterek is rajzoltak, de mi is megpróbáltuk!

Még 12 hosszú nap van az LCS kezdetéig, már megvannak a hivatalos rosterek is, hiszen vége az átigazolási szezonnak, így nincs más hátra, mint várni és kiszenvedni valahogy azt a kb. 288 órát, vagy 17280 percet az első LCS meccsig. A League of Legends subreddit népe pedig nem rest, feldobják a hétvégéket is, csak hogy ne unatkozzunk. A legújabb őrület magyarosítva a League of gyorséttermi kaja, ahol a felhasználók paintben megrajzolják hősök étlaphoz kapcsolódó skinjeit (ugye hasonlót bárki csinálhat, ha csak néhány RP kell neki áhított hőséhez vagy skinjéhez, amit beküldhet a supportnak és általában meg is adják). Hogy miről is van szó pontosan? Mutatjuk:

Ő itt Fryze, avagy Ryze és a sültkrumpli keveréke:

fryze

Aztán itt van Burgot, avagy Urgot hamburger skinben:

Burgot

És hogy teljes legyen a gyorséttermi menü, jár hozzá Ketzac is (ketchup + Zac):

Ketzac

Persze mi itt nem álltunk meg, csináltunk néhány saját verziót is, bár nem kimondottan a gyorsétteremhez: íme réPantheon, az egészséges életmód kedvelőinek:

réPantheon

És aki szereti a tenger gyümölcseit, az legközelebb Fizzát rendeljen:

fizza

Ha pedig van saját ötletetek, ne fogjátok vissza magatokat! Rajzoljátok le, adjatok neki nevet és küldjétek el nekünk az info@esport1.hu email címre, mi pedig a LoL-os szerkesztőkkel eldöntjük, melyik a legjobb, a győztes pedig egy Mystery Giftet kap! Játszani január 9-én, hétfőn 18:00 óráig lehet, addig várjuk a nevezéseket! Fontos, hogy a téma valamilyen étel legyen és legyen beleszőve valahogy a hős neve. A legjobbakat pedig külön cikkben is megmutatjuk!

Mi pedig inkább várjuk, hogy kezdődjön az LCS!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.