MadLife:

MadLife: "Azt mondta, 'Megvagy!' és öt másodperc múlva meghalt valaki!"

Olyan, mintha Faker a jövőből jött volna, ahol arra programozták, hogy tökéletesen játsszon.

Faker egy isten. Ez a kijelentés nem újkeletű, mondták róla ezt a kommentátorok az első világbajnoki győzelme utána, hallottuk ezt az ellenfeleitől is szintén azon a torán, de a Reddit is tele van olyan bejegyzésekkel, amiben megkapja ezt a címet. Lee "Faker" Seng-hyeok a legeredményesebb és talán a legjobb League of Legends játékos. Egyszerűen nem emberi, amit csinál, hihetetlenül pontos, mindig tudja a karaktere határait, olyan, mintha látná előre, hogy mit fog lépni az ellenfele és teszi mindezt teljes hidegvérrel.

A tavalyi All-Star gálán megint megcsillogtatta a tudását, és a csapattársai elmondták mit is gondolnak róla. Először is a veterán support, MadLife beszélt arról, hogy mit is jelent egy csapatban lenni a Halhatatlan Démonkirállyal.

"Amikor együtt játszottunk, akkor nem egyszer hallottam, hogy azt mondja, 'Megvagy!'. Az elején nem értettem, miért mondja, de aztán rá öt másodperccel a földbe döngölte az ellenfelét. Nagyon fura volt az egész, hogy előre tudta, hogy az, aki vele szemben volt, a következő pillanatokban már csak egy fekete-fehér képernyőt lát majd."

Madlife

Egy másik érdekes vélemény róla a Rox Tigers lövészétől érkezett. Kim "ParY" Jong-in egy 2015-ös esetről beszélt, amikor Faker élő stream közben összeakadt egy scripterrel.

"Még az All Star alatt megkérdeztem tőle, hogy milyen volt olyan ellen játszani, aki csalt. A válasza annyi volt: 'Gyakorlásnak jó volt!'. Egyszerűen nem találtam a szavakat, szinte biztos vagyok benne, hogy viccelt, de ha nem, akkor az egész hihetetlen számomra. Faker egy isten. Egy ideje már profi játékos vagyok, de rá egyetlen más jelző sem illik. A vérében van a játék és mindig is világklasszis lesz. Egyébként a személyisége érdekes, az All Star alatt nem ismertük egymást igazán, szóval megpróbáltam kicsit poénkodni, hogy megtörjem a jeget. De őt nem sikerült megnevettetnem, szóval maradt a kicsit kínos légkör.

PraY

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!