Lifecoach elég rossz napot fogott ki, de mi tanulhatunk belőle

Lifecoach elég rossz napot fogott ki, de mi tanulhatunk belőle

Elég hamar tiltre került a német játékos ladderezés közben, mutatjuk a mérkőzést.

A G2 német játékosa, Lifecoach - akivel Zágrábban interjút is készítettünk - nemrégiben vicces videót tett ki YouTube csatornájára, melyben az egyik streamen lejátszott mérkőzését örökítette meg nekünk - nem éppen az ő sikerével végződött.

Lifecoach Aggro Shamannal játszott, a kezdőkéz alapján pedig úgy tűnt, elég jó kis curve-je lesz: Tunnel Trogg, Totem Golem, Flametongue Totem, Flamewreathed Faceless lett volna az első négy köre. Az ellenfél - aki Reno Mage volt - azonban elég hamar keresztbe tett, hiszen érkezett az elsőkörös Doomsayer, ami teljesen átszabta a tervet. Adrian be is tiltelt egy "kicsit", pedig ekkor még nem is sejtette, hogy sokkal rosszabb meglepetések is várnak még rá.

Tény, hogy Lifecoach-nak nem volt szerencsére, ugyanakkor érdemes elemezni kicsit a játékát is, hiszen aligha mondható, hogy körbejátszott bármit is.

4. kör: Az ellenfél Babbling Bookot játszott, ezért tudhatja, hogy - a pakliépítés szempontjából - kevésbé valószínű Secret is lehet nála. Az Ice Barrier (és a Vaporize) kilőve, a Counterspell, Spellbender, Mirror Entity, Potion of Polymorph, Ice Block, Effigy hatosból utóbbit aligha játszotta volna ki az ellenfél, így meglehetősen nagy volt az esélye, hogy a Faceless-szel belejátszik a két rossz Secret egyikébe. A Flametongue Totem, Totem Golem páros biztonságosabb játék lett volna, ráadásul a következő körös Faceless-től sem vágja el magát.

7. kör: Könnyen lehet, hogy ezt már csak a show kedvéért csinálja (ha már eddig rosszul alakult, legyen még kiakasztóbb), de a kockázat nyilvánvaló tudatában egy Azure Drake-et is belejátszott a potenciális Flamestrike-ba. Ha nem jön a board clear, akkor persze óriási előny, így azonban nem igazán maradt a kezében olyan lap, amivel érdemben vissza tudott volna jönni a játékba.

Ti mit gondoltok a két említett körről? Ti is azt léptétek volna, mint Lifecoach vagy valamilyen más play mellett döntöttetek volna?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!