Eldőlt: biztosan búcsúzik Reno Jackson

Eldőlt: biztosan búcsúzik Reno Jackson

Hiába a pletykák és a visszatérő Reno deckek, a Blizzard nem fog kivételt tenni.

A Mean Streets of Gadgetzan - Patches mellett - a Reno paklik visszatérését hozta el nekünk, így nem meglepő, hogy az elmúlt időszakban olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a Blizzard fontolgatja a kártya átvezetését a Classic lapkészletbe, hogy a Standard rotációt követően is velünk maradhasson.

Nos, aki reménykedett ebben, annak most szomorú hírrel kell szolgálnunk: a játék fejlesztését vezető Ben Brode a Twitteren megerősítette, hogy Reno Jackson mindenképpen ki fog rotálni a Standardből a következő kiegészítő megjelenésekor.

A Blizzard semmiképp sem szeretne kivételt tenni, hiszen azt akarják, hogy a meta minél inkább friss maradjon - Brode a napokban is ezt hangoztatta a régi lapok kapcsán. Jelenleg azonban leginkább a Reno deckek (Mage, Warlock és Priest) tudják valamelyest ellensúlyozni a Patches által megerősödött Aggro deckek erejét, így nagy kérdés, hogy mi lesz az "egylapos" paklikkal a rotációt követően. Hiszen hiába jöhetnek további hasonló lapok (mint pl. Kazakus), Reno nélkül igen nehéz elképzelni egy highlander Warlock paklit.

Lényeg a lényeg: a Blizzard inkább új lapokat akar látni, így Reno is biztosan menni fog.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!