Elképzelhető, hogy JW és Zeus miatt csúsztak meg a matricák!

Elképzelhető, hogy JW és Zeus miatt csúsztak meg a matricák!

Mára ígérték, mégsem kaptuk meg őket. Egyelőre csak találgatunk hogy néznek majd ki, a kép csak illusztráció!

Mára ígérték, mégsem kaptuk meg őket. Egyelőre csak találgatunk hogy néznek majd ki, a kép csak illusztráció! Hiszen az ELEAGUE 2017 matricáit ismeretlen okok miatt mégsem hozták nyilvánosságra a szervezők a beígért időpontra. De a szemfülesek néhány érintett játékos Twitter oldalán árulkodó bejegyzést olvashattak:

Znajder szerint JW nemes egyszerűséggel rossz nevet írt saját matricájára, a JW helyett 2pac szerepelt az aláíráson. Véletlenről aligha beszélhetünk, valószínű egyszerű trollkodásról van szó. De volt, aki csak szimplán bénázott egy sort:

A Gambit irányítója, állítása szerint rossz file-t töltött fel, így az ő aláírása sem jutott el időben a megfelelő kezekbe.

A Twitter és a Reddit kommentelői megosztott véleménnyel fogadták a posztokat, 50% szerint csak viccelnek a srácok, de 50% szerint, tekintve, hogy JW mekkora troll, akár valós is lehet a történet. Hogy valóban ezen okok vezettek-e a matricák váratlan elhalasztására azt nem tudni, de egy napot már biztosan csúszik a Valve az előre beígért időponthoz képest. A további fejleményekig egyelőre tehát marad a várakozás, és a remény, hogy a játékosok másodjára már jól csinálnak majd mindent!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!