A HoP tényleg odateszi magát, két kupát is nyertek a héten!

A HoP tényleg odateszi magát, két kupát is nyertek a héten!

A nagy ígéreteket úgy tűnik tényleg szeretnék valóra váltani a srácok, rengeteg időt áldoznak a játékra!

A Team HoP egy nem is túl régi podcast során még arról mesélt, komoly tervei vannak a CS:GO csapatnak az új ötössel, és nem csak itthon, de a nemzetközi mezőnyben is. A srácok úgy tűnik nem a levegőbe beszéltek, hiszen a héten mind a Go4CSGO, mind a Gfinity kupáján az első helyig meneteltek. Az ESL által szervezett tornán az ellenfelek átlagosan 8 kört tudtak csak hozni ellenük a lejátszott meccseken, egy hosszabbításos találkozót leszámolva sima menetnek tűnt a kupa. A döntő utolsó killjeként még egy késelés is belefért:

A HoP ezzel az eredménnyel a mai összesített döntőn is indulási jogot szerzett, ahol a győztes mindent visz, egy 500 eurós fődíj képében! A másik győzelem, a Gfinity kupa 150 fontot hozott a konyhára, de az összegeken túl éppen ezek az elsőségek segítenek majd a srácoknak kicsit kiemelkedni a tömegből!

"Általában heti 4 napot tervezünk be játékra, néha több is összejön, de kevesebbel sosem érjük be! Ezeken a napokon olyan 4-6 meccs az átlag, ami mellett sok időt fordítunk a gyakorlásra is, demókat szoktunk nézni ct/t side-ról. Nap végére már eléggé elfáradunk, sok erőt kivesz a folyamatos koncentrálás." - nyilatkozta a gyakorlások menetéről csapat játékosa, FIFI, aki a pályákra is kitért: "A map poolunk jelenleg még nem túl változatos, ez annak köszönhető hogy 1 pályán addig játszunk, amíg úgy nem látjuk, hogy az ellenfél minden lépésére tudunk válaszolni. A tökéletességre törekszünk, idővel ebben is egyre jobbak leszünk!"

Reméljük, ez még csak a kezdet a HoP számára, és a kisebb tornák után nagyobb kihívásokkal is eredményesen néznek majd szembe a nemzetközi mezőnyben!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!