WESG: mutatjuk a két esélyes paklilistáit

WESG: mutatjuk a két esélyes paklilistáit

300 000 dollár a tét minden idők második legnagyobb összdíjazású Hearthstone versenyén. Xixo és Orange ezekkel száll harcba.

A mai napon kezdetét vette Csangcsou városában a World Electronic Sports Games 2016 Hearthstone versenye, ahol nem kevesebb mint 300 000 dollár a tét! Kontextusba helyezve ezt az összeget: minden idők második legkomolyabb díjazású tornájáról beszélünk - ennél több pénzt csak a tavalyi világbajnokságon osztottak ki, egymillió dollárt.

A megmérettetésre szó szerint a világ minden tájáról érkeztek játékosok: Európa nyolc, Amerika és az ázsiai-óceániai térség hat-hat, Afrika és a Közel-Kelet három, Kína pedig egy Hearthstone-ossal képviselteti magát a tornán.

WESG 2016 - a csoportok

  • A csoport: pnc, Impact, Orange, Gilgamesh, neirea, Perna
  • B csoport: Losefield, Lord, Korvus, Staz, Talion, Mikka
  • C csoport: Xixo, Ibdutchboy, Renekuroi, Nessteban, Lucius, Shy
  • D csoport: Th3Jok3r, Bunnyhoppor, CLHuang, Kazediel, sanver, Fluffy

A 24 fős mezőny nem hemzseg a top játékosoktól, hiszen a legnagyobb nevek közül csupán ketten kvalifikáltak a versenyre: az Alliance svéd játékosa, Orange, illetve a németek sztárja, a tavalyi év legjobbjának megválasztott Xixo, akiről egy szuper bemutatkozó-videót láthattunk tegnap.

Na de lássuk, mivel szállnak harcba ők ketten a nyereményért! Xixo a mostani meta talán leginkább papírformának számító lineupját hozta: Aggro Shaman, Reno Mage, Miracle Rogue és Pirate Warrior alkotják a felhozatalt. Igazi meglepetést maguk a paklik sem tartalmaznak, a már kioptimalizált változatok köszönnek vissza ránk.

Aggro Shaman

Miracle Rogue

Pirate Warrior

Reno Mage

Orange némileg más megközelítést választott, hiszen dobta a két Aggro decket. Ehelyett Dragon Warriort és Midrange Shamant hozott, a Reno Mage nála is ott van, a negyedik paklija pedig egy Dragon Priest, amely szintén igen népszerű napjainkban.

Midrange Shaman

Dragon Priest

Dragon Warrior

Reno Mage

A WESG 2016 történéseit az alábbi streamen követhetitek a hét második felében:

Élő videó megtekintése innen: StarLadder_HS_en – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!