Forg1ven visszatér az H2K-be

Forg1ven visszatér az H2K-be

Reméljük, itt nem lesznek motivációs problémái.

Néhány hét szünet után úgy tűnik, ismét láthatjuk Európa egyik legjobb lövészét, a görög Konstantinos "Forg1ven" Tzortziou-t, aki régi-új csapatát, az H2K-t erősíti a szezon hátralevő részében, igaz, egyelőre csak csereként.


A lépés talán annyira nem meglepő az H2K részéről, hiszen az elmúlt 6 meccsükből mindössze egyet tudtak megnyerni, ehhez jön még 3 döntetlen és 2 vereség, ezzel pedig jelenleg a negyedik helyen állnak a bajnokságban. A jelenlegi lövész, a Dravenjéről elhíresült Freeze nemrég úgy nyilatkozott, hogy még mindig nem tudott adaptálódni az H2K játékstílusához, ahol sokkal kisebb figyelmet kap, mint a korábbi csapatainál, ami igazából a játékosra nézve elég kellemetlen, hiszen a fanyalgók azt mondhatják, hogy csak akkor tud sikeresen játszani, ha mindenki őt segíti.


Forg1ven visszatérése is ezt támasztja alá, a görög sztár gyakran vitte a vállán a csapatot a nehéz helyzetekben, ugyanakkor a tény, hogy ismét lolozni fog, meglepő, hiszen bő egy hónappal ezelőtt hivatalosan azért hagyta ott az Origen csapatát, mert motivációs problémákkal küzdött és szívesebben játszott Overwatch-ot mint LoL-t.

Ezek után óriási meglepetés, hogy visszatér az H2K-hez, még akkor is, ha csak csereként. Valószínűleg nem azért hívta vissza a csapat, hogy rontsa bent a levegőt és megtanítsa a többieket is Overwatchozni, sokkal inkább jelzés értékű Freeze felé, hogy még egy hiba és megy a lecsóba. Persze ehhez hozzájön az is, hogy állítólag Freeze csuklója egyre rosszabb és lehet, hogy hamarosan műteni kell. Kérdés ugyanakkor, hogy ha Forg1vennek már egy hónapja se volt kedve játszani, most miért lenne, főleg, ha nem jönnek azonnal az eredmények. Az H2K részéről ez erős tűzoltásnak tűnik, de lehet, hogy poroltó helyett csak olajat sikerült szerezniük...

Három hét van még az alapszakaszból, ennyi idő van javítani a helyezéseken. Az H2K hátránya jelenleg 6 pont a listavezető G2 mögött, ugyanakkor a nyári LCS alapszakasz győzelem egyből kiváltja a jegyet a világbajnokságra, szóval most már nem babra megy a játék.

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.