A Blizzardnak elég volt az

A Blizzardnak elég volt az "egylapos" deckekből: nem lesz Reno utánpótlás

Az egyik dizájner elárulta, hogy nem várhatóak hasonló lapok a jövőben.

A hét elején jött a hír, hogy a Blizzard biztosan nem tartja benn a Standard lapkészletben Reno Jacksont, és úgy tűnik, hogy a "highlander" paklik szerelmesei az utánpótlásban sem nagyon reménykedhetnek.

A Mean Streets of Gadgetzanban a Mage, a Warlock és a Priest class is kapott egy-egy Reno-jellegű kártyát, meg persze Kazakus-t, így erősítve a koncepciót, Mike Donais dizájner azonban az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy a közeljövőben nem várhatóak hasonló lapok. Azt szeretnék, ha bizonyos deckek egy idő után kikopnának a Standardből, hogy átadják a helyüket valami újnak - később persze még visszatérhetnek.

Lényeg a lényeg: tavasztól marad Kazakus, illetve a Raza the Chained, Inkmaster Solia, Krul the Unshackled trió, ami igen karcsú felhozatal. Az "egylapos" Warlocktól szinte biztosan elbúcsúzhatunk Reno híján, a Mage is könnyen parkolópályára kerülhet (pedig jelenleg az egyik legerősebb deck a metában), és bár a Priest még kihúzhatja esetleg a masszív gyógyulás nélkül, jelenleg éppen ez a leggyengébb a három Reno-pakli közül.

Ti mit gondoltok, milyen hatása lesz a játékra az "egylapos" deckek távozásának?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!