Váratlan milliók: másfél éve nem volt ilyen könnyű meccsük!

Az EnVyUs tagjai fejenként 46 millió forintot nyertek, életük egyik legkönnyebb döntőjén!

Ahogy arról beszámoltunk, az EnVyUs ötöse könnyűszerrel behúzta a WESG döntőjét, mely az eddigi legnagyobb CS:GO tornának tekinthető, a nyeremény alapján. 800 000 dollár, ami lefordítva annyit tesz, fejenként 46 millió forint ütötte a srácok markát! Ekkora összegnek még a mindig morcos Happy is tudott egy kicsit örülni, hiszen tényleg brutális összegről beszélünk! Főleg úgy, hogy igazán meg se kellett izzadniuk érte.

A 18 mapból csak négyet veszítettek el, az ellenfelek átlagosan 10 kört hoztak ellenük. A TyLoo és a Space Soldiers elleni Bo3 mondjuk kemény dió volt, de a döntő ezek után szinte már ajándék.

16:5 és 16:6! Ilyen könnyű Bo3 meccse 2015 júniusában volt legutóbb az EnVy-nek (igen, visszakerestem). De az, hogy Bo3-ban csak 11 kört hozzon ellenük az ellenfél, döntőben még nem esett meg a franciákkal. Kijelenthetjük tehát, hogy életük legnagyobb nyereménye egyben életük legkönnyebb döntője is volt! Hogy tovább érzékeltessük, mit is jelent ez a fejenkénti 160 000 dollár, íme egy pár adat:

  • SIXER élete során 200 000 dollárt nyert eddig, ennek 80%-a a mostani WESG győzelem.
  • NBK és Happy a két legjobban kereső CS:GO játékossá vált ezzel, megelőzve a kétszeres Major győztes brazilokat.
  • A 160 000 dollár önmagában elég lenne a kereseti toplista 48. helyére, olyanokat megelőzve, mint Stewie2K, s1mple vagy Maikelele!
  • Az egykor verhetetlen fnatic tagjai a három Major győzelemmel 150 000 dollárt nyertek fejenként.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!