Bosszantó gránáthibák, amiken elmehet egy meccs a Majoron! - VIDEÓ

Bosszantó gránáthibák, amiken elmehet egy meccs a Majoron! - VIDEÓ

A Valve kiemelt rendezvénye előtt még mindig számtalan hiba található a játékba, némelyiken eldőlhet egy meccs!

A CS:GO tele van hibákkal, ezt mindenki tudja. Apróbb bugok és pontatlanságok persze még bele is férnének, de itt most olyan dolgokról beszélünk, amin simán elmehet egy kör, akár a Majoron is. Márpedig az szerintünk senki sem szeretné, ha a fél éve várt Major, a maga egymillió dolláros összdíjazásával ilyeneken dőlne el.

Hogy miről is beszélünk pontosan?

Lássunk három bosszantó és veszélyes hibát, amit a Major előtt mindenképp javítania kellene a Valve fejlesztőinek:

#1 Gránát duplikáló hiba:

Hiába dobja el a játékos a gránátot, egy grafikai hiba miatt még egy rövid ideig a kezében marad. El is dobta, de a kezében is van. Ha pedig éppen ebben a köztes állapotban ölik meg, akkor bizony a földön ott marad utána a gránát, vagyis kétszer használható fel. Ebből biztosan nem kérünk!

#2 A füst átláthatóvá válik:

Egy hiba folytán a smoke áltláthatóvá válik, amennyiben egy másik gránátot is eldobtak a füstben. Tökéletes példa erre az ECS döntője, ahol gla1ve elé egyszer csak beugrik egy "szellem", pedig a füst miatt leginkább semmit nem szabadott volna látnia!

#3 A smoke nem oltja el a molotovot:

Profi játékosok már többször panaszkodtak rá, hogy a füstgránát nem oltja ki egyből a molotovot. Az elmélet szerint amint hozzáér, ki kellene oltania annak hatását, de például Overpass-on egy hiba miatt egyszerűen átpattan a tűzön, mindenféle hatás nélkül!

De találunk hasonlót profi meccsről is, itt például SIXER smoke-ja bizonyul teljesen hatástalannak:

A dologra már a profi játékosok is többször panaszkodtak, a probléma tehát egyáltalán nem újkeletű!

Ilyen hibákon pedig ne legyenek illúzióink, tényleg elmehet egy-egy kritikus kör, és így akár az egész meccs is. Egy Major versenyen pedig, ha kérhetjük, tényleg a jobbik csapat nyerjen!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!