Gaben élőben válaszolt a CS:GO legfontosabb kérdéseire!

Gaben élőben válaszolt a CS:GO legfontosabb kérdéseire!

Source 2 motor, frissítések, fejlesztési tervek és a Majorok is szóba kerültek a "kérdezz-felelek" során.

Gaben odaállt a Reddit közösség elé, és minden kérdésre választ adott, amit feltettek neki. A nyilvános AMA (Kérdezz-felelek) számos érdekes téma merült fel a CS:GO-val kapcsolatosan, lássuk is a kiemelt témákat.

Source 2 motor:

Bár a Dota2 már 2015 nyara óta használja a fejlettebb Source motort, a CS:GO-ba eddig még nem érkezett meg a fejlesztés. Gaben szerint a Source 2 minden része nem is használható a játék számára, de természetesen vannak olyanok, amiket szeretnének átültetni, 2017-ben így a játék egyes elemeire alkalmazni fogják ezt a technológiát. Ha hihetünk az ígéreteknek, ez a lépés a hitbox problémákat nem javítaná, de a felhasználói felületet jócskán érintené, ami sokak szerint már ráférne a játékra.

CS:GO közösségi felelősök:

Sokak szerint egy személy, aki a fejlesztők és a közösség ütközővonalában állna, hasznos lenne a játék békéje szempontjából. Gaben szerint viszont egy közösségi felelős teljesen felesleges, ők a frissítésekkel kommunikálnak, és a nagy viharok során sem szólnak hozzá a témákhoz. Változást nem terveznek az ügyben, amiért nagy kár.

CS:GO fejlődési tervek:

Gaben elismerte, hogy 2017-ben érkezik a Panorama, mely új menüt, és szélesebb hozzáférést biztosít majd a CS:GO-hoz a világon.

Frissítések gyakorisága:

Hetente, kéthetente szeretnék továbbra is szállítani az update-eket, az Operation-öket tekintve viszont nincs előre lebeszélt menetrend. 2016-ban másra tették a hangsúlyt: az új inferno-ra, az új hangzásvilágra, a publikus lobbikra és egyéb, eddig be nem mutatott tervekre, ezért nincs új Operation egy ideje.

CS:GO Major versenyek:

Gaben örül a TV-s közvetítéseknek és a hatalmas felhajtásnak, de szerinte a CS:GO népszerűsítésének még mindig az a legjobb módja, ha maga a játék fejlődik. Emellett ígéretet tett rá, hogy egy elkövetkező Majoron személyesen is felbukkan majd!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!