Vancouverbe látogat az NA LCS döntője

Vancouverbe látogat az NA LCS döntője

A kanadai Vancouverbe látogat ezúttal a tavaszi NA LCS döntője.

Most még mindenki izgalommal várja a tavaszi NA LCS kezdetét (is), ám előbb-utóbb minden véget ér. Ez a vég április 22-23 között érkezik el, egy fergeteges döntő esemény keretein belül, a kanadai Vancouverből. Tavaly is nagy sikert aratott a nyári szezon végén, illetve kitettek magukért a szervezők a torontói eseményen, így másodszorra is országon kívülre költözik az LCS gárdája.

Csapatokról még bőven nem beszélhetünk, hiszen egy meccset se játszottak még le az LCS-ből, az viszont biztos, hogy az alapszakasz 4 legjobbja megy tovább, hogy megmérkőzzenek egymással a Pacific Colisseumban, a maga több, mint 15000 férőhelyével, ami majdnem a berlini Mercedes-Benz Arenának felel meg, ahol VB döntőt is tartottak már 2015-ben.

Április 22-én kezdődik a rendezvény és másnapig tart. Első napon a 3. és 4. csap össze a bronzéremért, következő napon pedig a nagy döntő következik, mindkét széria Bo5-ös formátumban zajlik majd.

Az azonnal 200.000 $-os nyereményen kívül más tétje is van ennek az összecsapásnak, mivel az elért helyezés alapján értékes világbajnoksági pontokat kapnak a csapatok, amik létfontosságúak lesznek a kijutáshoz. Az első hely idén is 90 pontot ér, a második 70-et, a harmadik 50-et, a negyedik pedig 30-at.

Kíváncsian várjuk ki lesz idén a top 4 csapat, mivel ahogy megkeverték a játékosokat a mezőnyben, ember legyen a talpán aki megtippeli a pontos végeredményt.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!