Remekül rajtolt az UOL, Csacsi lett a párharc MVP-je!

Remekül rajtolt az UOL, Csacsi lett a párharc MVP-je!

Meggyőző, 2:0-ás győzelemmel indítottak az unikornisok a Vitality ellen az első héten!

Remekül rajtolt Vizicsacsi és a Unicorns of Love csapata az EU LCS pénteki játéknapján, a pónik egy sima és egy elég hektikus meccsen győzték le a Vitality-t 2-0-ra. Bemutatkoztak az újak is és jó unikornis módra nem maradtak el a meglepetés pickek sem! Összefoglaló, videókkal!

Első meccs

Kapásból az első meccsen már a választásoknál nézhettünk egy nagyot, hiszen az UOL átengedte Rengart Djoko-nak és Vitalitynek. Elsőre ez hibának tűnhetett, de nem olyan fából faragták őket, akik ne készültek volna pontosan erre a forgatókönyvre. Minden ellenszert, ami csak létezik a világon, azt elhozták az unikornisok, felső ösvényen Poppyval brillírozott ismét Csacsi, Hylissang egyik kedvencével, Luluval játszhatott, míg Xerxe egy Ivernnel mutatkozott be. Irdatlan mennyiségű pajzs és védelem, erről szólt az anti-Rengar csapatösszeállítás. Az első gyilkosságot topon hozta el Xerxe, Csacsi szépen kivárt a W képességével, amíg Cabochard Nautilusa ugrani akart. Ráadásul a kettős TP előnyét kihasználva folyton emberelőnyben tudtak harcolni, így ritkán tudtak Hachaniék előnyös szituációt kialakítani.

Hiába hozta el Djoko az egyik legfélelmetesebb dzsungelest, Rengart, amikor egy tökéletes kezdeményezés után sem tudták megölni Samux Caitlynjét, minden ultit elhasználva kb. Ott már sejthették, hogy gondok vannak és voltak is. Nem sok minden jutott a Vitalitynek, gyilkosságot csak kettőt, tornyokból pedig csak egyet adtak a rózsaszín unikornisok és az eddigi meccsek alapján rekordidőnek mondható, kevesebb mint 28 perc alatt döntötték be a Nexust.

Második meccs

Választások terén itt is voltak meglepetések, még ha nem is akkorák, mint az elsőben. Nukeduck másodjára is Taliyah-zott és ezúttal kicsit többet bóklászott a pályán, viszont átcsúszott a rostán Camille, amire Csacsi azonnal rátette a mancsát, Xerxe pedig nem az a srác, aki hagyományosan játszana (Vajon miért került az UOL-ba? - a szerk.), villantott is egy Rumble dzsungel választást. A Vitality terve hasonló volt, mint előzőleg, lerohanni célpontjaikat és nem hagyni nekik menekülési lehetőséget, így jöhetett a képbe Olaf. Ez elég jó tervnek bizonyult, mert a meccs első szakaszán szétszedték az Hilyék ösvényét, összesítve 0-7-0-ban is volt egy időben az UOL bot duója. Tény, hogy ez annak volt leginkább köszönhető, hogy állandó fókuszt kaptak a rajtaütésekben, viszont Samux többször is pozíción kívül volt.

Szerencsére a többi ösvényen jól álltak, Xerxe itt is korán beszedett 2 gyilkosságot, míg Exileh Orianna választása biztosította a csapatharcokat. A Camille-Fiora párosítás nagyon izgalmas volt, továbbra sem tudtak mit kezdeni a pengés asszonysággal, bár később már Fiorának is volt egy solo gyilkossága ellene, egyszerűen túl gyorsan olvasztotta a tornyokat szerteszét a pályán és a Vitality szép lassan visszaszorult a bázisába. Egy heves csapatharc után a sárga-feketék belekezdtek a Baron Nashorba, de Djoko belehalt úgy, hogy egy ellenfél se volt a közelbe, ezek után már nem volt nehéz dolga Samuxéknek ezt elhozni és ezzel a lendülettel cirka 30 perc alatt a második mérkőzés is a zsebben volt.

Nagyon szépet meneteltek első alkalommal a Unicorns of Love játékosai, az már csak külön hab a tortán, hogy az összecsapás MVP-je Vizicsacsi lett, aki mindkét meccsen nagyon jól teljesített. A másodikban kicsit kellett is az a carrykabát, mivel a bot állandó campet kapott, de amint elkezdődtek a csapatharcok, újra kezükben volt a gyeplő. 

A nap másik európai meccsén a Giants alaposan megizzasztotta az újonc Misfits csapatát, de végül PowerofEvil-ék behúzták a meccset 2-1-re. Mivel az európai közvetítések immáron háromnaposak, így ma is lesz két meccs: a ROCCAT a G2 ellen mutatkozik be, míg a B-csoportban igazi szuperrangadó lesz az H2k és a Splyce összecsapás! Közvetítés 17 órától a megszokott helyen!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!