Már 4 hónapja ismert a bug, de úgy tűnik, a Blizzard még mindig nem javította

Már 4 hónapja ismert a bug, de úgy tűnik, a Blizzard még mindig nem javította

Több játékost is bannoltak már a fura hiba miatt, a javítás azonban továbbra is késik.

Különös hiba bosszantja az Overwatch játékosokat, amely leginkább a következményei miatt nevezhető súlyosnak, hiszen többen is értékes Skill Pointokat veszítettek már miatta, sőt, olyanok is akadnak, akiket bannoltak miatta hosszabb-rövidebb időre.

A bug lényege, hogy a meccs eleji töltőképernyő közben a játék kidob a főmenübe, majd néhány másodperc után újból csatlakozik a mérkőzésbe, majd ismét kidob... és ez így folytatódik egészen addig, amíg be nem zárod a játékot.

A hiba nem pusztán idegesítő, hanem igen "veszélyes" is, hiszen a játék úgy érzékeli, hogy idő előtt kilépsz a meccsből, amiért Skill Point levonás és a Competitive módból való eltiltás is járhat, ha többször is megismétlődik. A legutóbb panaszkodó játékos például 300 Skill Point mínusznak és 8 órás bannak "örülhetett".

A történetben az az igazán fájó, hogy a játék hivatalos fórumán már négy hónappal ezelőtt is jeleztek hasonló jellegű hibát: a fejlesztést vezénylő Jeff Kaplan akkor azt ígérte, pár héten belül javítják a bugot. Úgy tűnik azonban, hogy erre azóta sem került még sor...

Kövess Minket!