VIDEÓ: K0nfig hidegvérét tanítani kellene! Késelés a hosszabbításban

A North játékosát még a társak üvöltése sem hozta zavarban, nem csak a kört, az ellenfél maradék önbizalmát is el akarta venni!

Ahogy arról már beszámoltunk, a North pocsék kezdés után 0:2-ről állt fel és jutott be a legendák közé, az utolsó meccsen hosszabbításban múlták felül a GODSENT-et! De még milyen hosszabbításban te jó ég, ehhez képest egy körömrágós krimi esti mesének számít! 15:15-ös állásnál k0nfig és znajder 1v1-ben maradtak, a többi pedig már történelem:

A North fiatal sztárja, Magisk bevallotta a meccs után, mikor látta mit csinál k0nfig, ráüvöltött a társra: "Szedd le, szedd már le!" Hiszen kevés HP-nál ha az ellenfél megfordult, odalett volna a már biztosan megnyert kör. K0nfig-ot azonban még ez se zavarta, végig kitartott pofátlan tervénél!

K0nfig ugyanis nem csak a kört, az ellenfél maradék önbizalmát is el akarta venni ezzel a mozdulattal! Sikerült is neki, hiszen 19:17-re a dánok megnyerték a kiélezett meccset, a svédeknek maradt a kiesés és a keserű emlékek k0nfig húzásáról:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!