Kezdődik a 2017-es ICL szezon!

Kezdődik a 2017-es ICL szezon!

4 napos CS:GO LAN dömping jön tavasszal!

Lassan bedurran a hazai CS:GO élet is, már lehet nevezni az év első ICL versenyére! Az immáron 37. állomáson a tavaszi szünetben, április 13-16. között 32 csapat számára tudnak a szervezők lehetőséget biztosítani (tavaly akadt több mint 70 csapatos ICL is, de a szervezők szerint ez a 32 most tényleg a felső határ). Minimum 20 nevezett csapatra van szükség ahhoz, hogy megtartsák a tornát.

A 32-es mezőny 4 db 8 fős csoportra lesz osztva, de azon belül is lesznek kiemelések. Itt a szervezők a nevezett csapatok 1 évnél nem régebbi ICL-es és egyéb hazai online, illetve offline eredményeit veszik majd figyelembe. A csoportkörök csütörtökön kezdődnek és mindegyik nyolcasból a legjobb 4 jut be a rájátszásba. A szervezők szigorítanak valamelyest a szabályokon azért, hogy a korábbi versenyeken előfordult esetleges csúszásokat elkerüljék a jövőben. Ennek fényében, ahol nem áll készen minden játékos a kiírt időpontra, ott a mérkőzés nélkülük (bármikor becsatlakozhatnak) kezdődik el, vagy egyéb esetben default loss kerül beírásra. 

Ráadásul most a legutóbbi ICL legjobb 8 csapatának - ha az akkori és mostani lineup-ból 4 játékos megegyezik - fenntartják a helyet a nevezésre február 20-ig. További részleteket és a nevezést az ICL oldalán találjátok.

Az előző LAN-t a Fury Gaming nyerte, íme a beszámolónk arról a versenyről.

A Fury Gaming végre felért az ICL trónjára!

A legutóbbi LAN ezüstérme után immár az arany is meglett a Lenovo döntőre készülő ötösnek, bejött tehát a lineup váltás.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Kövess Minket!