Contractz:

Contractz: "Néha túl agresszív vagyok és ez baj, de dolgozom rajta"

A Cloud9 újonca, Contractz beszél az első hét eredményeiről, valamint a sajátos játékstílusáról.

A C9 újoncának, Juan "Contractz" Arturo Garciának két meccs kellett arra, hogy felfigyeljenek rá. A fiatal tehetségnek óriási szerepe volt a TSM elleni győzelemben, ráadásul csapatával két meccs után veretlenül állnak az NA LCS tabelláján. A score-nak mesélt sajátos játékstílusáról, valamint az első hét eredményeiről. Tisztában van vele, hogy mik a hibái, ezeken szeretne javítani. Az első hét után egyébként maga a TSM midese, Bjergsen is azt mondta, hogy pillanatnyilag a TSM-et és a C9-t tartja az észak-amerikai LCS két legjobb csapatának. 

Bjergsen véleménye az első hétről: "Ez egy ébresztő volt a számunkra"

Aioween | 17/01/25 09:30 Nem volt egyszerű dolga a TSM-nek tavaly sem, éppen hogy csak bejutottak az NA LCS döntőjébe, ami zsinórban a kilencedik volt a szervezet számára. Az idei év sem indult egyszerűen, a Cloud9 ellen 2:0-ás verességet szenvedtek el és a második összecsapás az Immortals ellen is inkább szerencse kérdése volt, egy rossz döntésnek köszönhetően, amit Pobelterék hoztak.

Contractz a TheScore-nak mesélt sajátos játékstílusáról, valamint az első hét eredményeiről. Tisztában van vele, hogy mik a hibái, ezeken szeretne javítani.

Gratulálunk az első hetes teljesítményetekhez. Hogy értékelnéd saját magad, valamint a csapatodat?

Az első széria a TSM ellen nagyon jó volt, de elég rosszul játszottam a Dignitas ellen. Összességében azért úgy gondolom, hogy jók voltunk az első héten. Már várom a következő hetet.

Te hogy látod, miben különbözik a Challenger Series az LCS-től?

A játék szintje őrülten más. Az LCS-ben sokkal erősebb játékosok vannak és a csapatjáték is teljesen más.

Már a CS-ben is nagyra értékeltek, de nem tudtál az LCS-be igazolni a fiatal korod miatt. Szerinted ez segített, vagy inkább hátráltatott téged?

Szerintem rendkívül sokat segített, hiszen volt lehetőségem játszani a C9 Challenger színei alatt rendkívül tapasztalt játékosokkal. Az, hogy együtt játszhattam Hai-jal, Ballsszal, LemonNation-nel és Altec-kel nagyon sokat segített.

A CS-ben és most az LCS-ben is sokszor látunk torony alatt dive-olni, valamint csapatküzdelmeket kezdeményezni. Te vagy a csapat elsődleges kezdeményezője?

Szerintem én csak egy agresszív játékos vagyok. Néha talán túl agresszív és ez nagyon rossz, de dolgozom rajta. De szimplán csak szeretek agresszív lenni.

Rengeteget jártál a középső ösvényen még a C9C színeiben, de most a nagy csapatban is. Miért van ez?

Ez biztosan azért van, mert mind Hai, mind Jensen is nagyon erősek, de a metának is köze van ehhez. Nem akarsz felmenni top-ra, mert túl tankosak. Az alsó és középső ösvény kézben tartása sokkal fontosabb.

Hogyan működik a kommunikálás a C9-ban, különösen akkor, amikor te eldöntöd, hogy belemész egy igen agresszív játékba?

Smoothie-nak van a legnagyobb hangja a csapaton belül. Mindenki informál mindenkit, de leginkább Smoothie mond mindent.

Van olyan dzsunleges, akire felnézel, vagy akinek tetszik a játékstílusa?

Az SKT-ből Peanut-ot mondanám, ő egy nagyon inspiráló személy számomra. Nagyon agresszív stílusa van, csak úgy, mint nekem. Remélem sokat fogok majd ellene játszani a jövőben, hiszen van még mit tanulnom.

Nektek hogy tetszik a C9 junglere?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.