Az orgyilkosok után, most a tankok kapnak frissítést

Az orgyilkosok után, most a tankok kapnak frissítést

A Riot most a kezdeményező tankokat tűzte ki következő célpontjának.

A Riot bejelentette, hogy a 6.22-es novemberi orgyilkos frissítés után most a tankok kerültek gorcső alá.

A tankokon belül is a kezdeményezőkön lesz a hangsúly, ami feltételezhetően olyan karaktereket érint majd, mint Maokai, Nautilus és Zac, ha csak a népszerűbbekre gondolunk, de Sejuani és Amumu is lehetséges alany például.

A kezdeményezők nem mellesleg azok a bajnokok, akik a legtöbb kábítást vagy egyéb távolból használható tömegirányító képességet szolgáltatják a csapatharcok alatt, ezzel is semlegesítve egy-egy karaktert az ellenfél csapatából.

Ezen hősosztály legnagyobb problémája az, hogy nem igazán van különbség x és y karakter között és így nem a metára gyakorolt hatása az ami eldönti egy karakter népszerűségét, hanem a sebzés és az adott CC szám. Így nem sok változatosság marad a karakterekben, ezért is eshetett pont rájuk a választás, arról nem is beszélve, hogy jelenleg kicsit túl jó helyzetben vannak, ami a túlélhetőségüket illeti.

Mindenesetre meglepő, hogy a fejlesztők nem nyúlnak az ADC-khez, hiszen a többek közt az orgyilkos frissítésnek, valamint a Kolosszus kurázsija mesterségnek köszönhetően megjelent tankok igencsak ellehetetlenítették a helyzetüket. Lehetséges, hogy majd a tank frissítés hoz olyan újítást, ami orvosolja ezt az igen nagy problémát.

Kövess Minket!