Hatalmas bénázások Majoron: néha a CS:GO királyai is bakiznak

Egyetlen videóba sűrítve mutatjuk a Major torna szenzációs szerencsétlenségeit.

Az atlantai major sok szempontból megdöntötte az előző évek rekordjait, akár a statisztikákat, akár a színvonalat nézzük. Láttunk rengeteg kiélezett mérkőzést, hihetetlen come back-et, iszonyatos lövéseket, frageket, mindent, amiről ez a játék szól. Együtt sírtunk és nevettünk a kedvenc csapatunkkal és játékosainkkal, mert persze sírás is volt bőven, néha a szomorúság, néha a nevetés miatt.

A világ elitjébe tartozó versenyzőktől természetesen profi játékot és clutch-okat vártunk is el, ezt meg is kaptuk. Azonban ami igazán élvezetessé teszi a szurkolást, azok a váratlan pillanatok és bakik, amik miatt könnyek szöknek a szemünkbe a nevetéstől. Szerencsére ezekből a pillanatokból sem volt hiány ezen a tornán, a theScore esports jóvoltából elkészült a 2017 atlantai Major kiemelt melléfogásainak válogatás videója.

Érdekesség, hogy a videó alapján 16 csapatból 9 gárda (SK, VP, fnatic, G2, mouz, Gambit, Astralis, NaVi, Godsent) szolgáltatott nekünk kellemes pillanatokat, a vicces jelenetek helyszínét pedig Cache (5), Mirage (4), Train (3), Nuke (2), valamint Cobblestone és Dust2 1-1 alkalommal szolgáltatta.

Az eszközök tekintetében: a kés (3), HE gránát (3), M4A1-S (3), AK (2) volt a legtöbbet szereplő fegyver, a csapatoknál pedig a Gambit, az Astralis és a fnatic-nál volt legtöbbször a nevetés/sírás az eredmény.

Ebből is látszik, hogy a top csapatok is tudnak bénázni, hiszen ők is emberek. Mindenesetre tartsák meg jó szokásukat, hogy legközelebb is megszülethessenek az effajta bakiparádék. Nektek melyik volt kedvencetek?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!