Ez a pillanat is eljött: Infernew be, Dust2 ki

Ez a pillanat is eljött: Infernew be, Dust2 ki

A CS ikonikus pályáját leküldik a tervezőasztalra, bő fél év után visszatér a sokak által imádott Inferno!

Az éjszaka folyamán kijött a Valve legújabb CS:GO frissítése, a leglényegesebb pontja pedig az aktív verseny map pool változtatása: a talán legjobban ismert pálya, Dust2 kikerül az aktív versenypályák közül! Az ő helyét a tavaly áprilisban nyugalmazott és azóta alaposan átalakított Inferno veszi át, amelyet akkor Nuke váltott.

A Nuke elmúlt fél éve, a számok tükrében

Aacute;prilisban tért vissza a megújult Nuke a versenypályák közé, ennek kapcsán megnéztük, hogy mit mutatnak a sziklaszilárd statisztikák az elmúlt bő fél évről. Beszéljenek helyettünk a számok!

Az új, immáron átalakított Inferno (vagy ahogy nevezték, Infernew) első verzióját tavaly októberben dobta ki a Valve, három hónapnyi finomhangolás után pedig immáron a versenypályák között tudhatja magát! A jelenlegi pool tehát így néz ki: 

Inferno, Mirage, Overpass, Cobblestone, Nuke, Cache, Train

Az új Inferno versenykörnyezetben már két hét múlva, a DreamHack Masters Las Vegas-on bemutatkozik! Nagy kérdés, hogy a topcsapatok hogyan viszonyulnak majd a változtatáshoz de ha Nuke-ból kell kiindulnunk, két hét még nem lesz elég idő arra, hogy alaposan megismerjék a gárdák a mapot, így maximum csak el-elvétve látjuk majd. Volt még néhány apró bugfix, a módosításokat itt nézhetitek meg.

Ha pedig még nem láttad az új Inferno-t, itt van KODIAK részletes bemutatója róla!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Borítókép innen

Kövess Minket!