F vagy D jobb a Flash-re? A profikat is megosztja, ti mit gondoltok?

F vagy D jobb a Flash-re? A profikat is megosztja, ti mit gondoltok?

Ahány játékos annyi szokás, mindenkinek más billentyűkiosztás a kényelmes. Ez a profik között sem egyértelmű.

Egy lelkes redditező, VISUM úgy gondolta utánanéz annak, hogy ki a profik között melyik kiosztás a népszerűbb, az F for Flash, vagy a D for Flash?  Érdekes módon itt sincsen egyértelmű preferencia, mivel a játékosok 48,03 %-a a D-t használja Villanásra/Flashre. Az sajnos nem egyértelmű a posztból, hogy melyik ligára értette, de valószínűsíthetően legalább az NA és az EU LCS-ről van szó, mivel külön kiemelték Ray-t (Cloud9) és AlexIch-et (NV). Ezen kívül két csapatot is említ a két régióból, mindjárt láthatjátok miért.

A két kiemelt csapat pedig nem más, mint a FlyQuest és a Splyce. Ők a két egyedüli gárda, akik teljes összhangban vannak a kérdést illetően, mivel mindenki az F-et használja Villanásra/Flash-re. Plusz egy fun fact, Faker az F-et használja.

A posztot olvasva bennem is felmerült a kérdés, hogy vajon mi magyarok mit gondolunk erről? Melyik gombot használhatjuk többen a Flash-re? Erre a kérdésre keresem a választ az alábbi kérdőívvel:

Hamarosan eredményhirdetés is lesz, ahogy azt már megszokhattátok, addig is pörögjenek a válaszok! :)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.