Folytatódik az Astralis-uralom, sokadjára támadt fel a fnatic

Folytatódik az Astralis-uralom, sokadjára támadt fel a fnatic

A HLTV közzétette a 2017. januári világranglistát: kevés, de meglepő változásokkal!

Véget ért 2017 első hónapja és ezzel együtt megérkezett a HLTV első havi ranglistája is. A januári összesítésen komoly lenyomatot hagyott az év első Major tornája, így egy-két hely kivételével nincs komolyabb meglepetés a legjobb 30 között! Az Astralis megtartotta vezető szerepét a ranglista élén, melyet a Major győzelemnek köszönhetnek. Második helyen nem meglepő módon a döntőben elvérző Virtus.Pro kötött ki, míg harmadikként az elődöntős SK futott be. Az Optic még elérte a Top 4-et, de Stanislaw kiválásával ez vélhetően változik majd.

Az első 10 hely legmeglepőbb szereplője a 8. helyre felérő, Major negyeddöntős fnatic lett, akik ezzel az eredménnyel 12(!!!) helyet léptek előre! Ez még az előző fnatic felállásra vonatkozik, úgyhogy kíváncsian várjuk merre lép tovább a régi-új svéd ötös. A már csak múltidőben létező EnVyUs lineup ugyan top 10-ben végzett a WESG győzelemmel, de ezt a helyet hamarosan a G2 veszi át, így az új EnVyUs visszább szorulhat. 

A DeadFox-szal felálló HellRaisers sajnos két helyet visszacsúszott, így a Majort követően ismét a 20. helyen állnak a ranglistán.

Kövess Minket!