Az ELEAGUE Major után 16-ból 10 csapat is cserél!

Beindult az átigazolási hullám, mostanra már több csapat változik, mint ahányan kitartanak az eddigi felállás mellett!

Az ELEAGUE Majoron résztvevő 16 csapat közül mostanra már 10-en cseréltek, pedig alig 8 nap telt el azóta. A döntő két résztvevője, az Astralis és a Virtus.pro érthető okokból nem szeretne változtatni, a verseny is megmutatta, ennek a két együttesnek van a legütősebb ötöse jelenleg a világon.

Megvan a győztes, az Astralis felült a Major trónjára!

Egy elképzelhetetlenül izgalmas döntő után a dán csapatot koronázták a CS:GO királyának, szoros 2:1 lett a vége.

A legendás rangot elérők közül a Na'Vi és a Gambit sem cserélt, a maradék 4 legenda azonban mind a változás meleltt döntött. A fnatic visszahozta JW-t és flusha-t, az SK hivatalosan is leigazolta felps-t, a FaZe és a North pedig elkezdte a tárgyalásokat aizy cseréjéről.

A csoportkörben búcsúzók közül az EnVyUs-G2 cserékről és a GODSENT felforgatásáról már rengeteget cikkeztünk, de itt van még chrisJ és Oskar cseréje a mousesports-ban és a Liquid-OpTic csere stanislaw kapcsán. A FlipSid3 és a HellRaisers viszont köszönik szépen jól vanank, maradtak az eddigi felállásnál.

Ha tehát a jelenleg zajló átigazolási tárgyalások hivatalossá válnak, a világ 16 legjobb csapata közül csak 6 lineup marad érintetlen. A következő Majorig ez persze még bőven változhat, úgy látszik a versenyek versenye mindenkit kicsit türelmetlenebbé tesz, ami nem működik, azt egyből új igazolásokkal próbálják orvosolni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!