Widowmakerrel ment Top 500-ba

Widowmakerrel ment Top 500-ba

A statisztikák szerint nem igazán része a metának a francia mesterlövész - ezt cáfolta most meg IKSnicur.

Widowmaker legfeljebb epizódszereplőnek nevezhető a jelenlegi Overwatch metában, ami nemcsak a karakter jellegének és erejének tudható be, hanem annak is, hogy az egyik legnehezebben elsajátítható hős a játékban: elképesztően pontos célzást követel meg, ha valaki valóban magas szinten szeretne vele teljesíteni.

Ettől függetlenül persze ahogy minden hero-nak, úgy neki is megvannak a maga rajongói: ott van például IKSnicur, aki az aktuális szezonban - nagyjából két órát leszámítva - kizárólag Widowmakerrel játszott. Méghozzá cseppet sem eredménytelenül: egészen Top 500-ig jutott.

IKSnicur mögött nagyon komoly FPS múlt van, több mint 16 éve játszik már a különféle műfajbeli címekkel - elmondása szerint ez sokat segített neki abban, hogy ilyen magas szintre fejlődjön Widowmakerként.

A játékos a Redditen adott is néhány tippet azoknak, akik hasonló eredményekre vágynak:

  • A legfontosabb, hogy kiszámíthatatlannak kell lenni.
  • A gyakorlás mellett a kommunikáció is nagyon lényeges.
  • Biztasd a csapattársaidat, dicsérd meg őket, ha valamit jól csinálnak.

Ez a példa is jól bizonyítja, hogy kellő skillel és elhivatottsággal bármelyik karakterrel lehet magas szinten játszani. Íme egy kis ízelítő IKSnicur megmozdulásaiból.

Felmerül a kérdés: mi történt abban a két órában, amikor éppen nem Widowmakerrel játszott? A válasz egyszerű: azzal a Kephrii-vel volt egy csapatban, aki talán még nála is nagyobb Widowmaker-mester.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!