STYKO bevállalta: abbahagyja tanulmányait az állandó játék érdekében

STYKO bevállalta: abbahagyja tanulmányait az állandó játék érdekében

A HellRaisers szlovák játékosa egy év után búcsúzik az egyetemtől, de nem zárta ki azt sem, hogy később visszaül az iskolapadba.

Martin Styk átlagos egyetemista, aki barátnőjével él közös albérletben, rendszeresen bejár az órákra, elkészíti a beadandókat és élvezi amit tanul. Ez eddig mind szép és jó, de másik énje, STYKO már más tészta! Ő napi 6-8 órákat játszik a HellRaisers csapatában, egyéni órarendre lenne szüksége hiszen LAN-ok miatt gyakran hiányzik a suliból. Két teljesen eltérő napirend és a gond az, hogy egyszerre kellene megoldani a kettőt.

A HellRaisers szlovák játékosa, STYKO a közelmúltban komoly dilemmával került szembe, és a döntés ahogy ő is írja, elkerülhetetlen volt. Választania kellett a CS:GO karrier és az egyetemi élet között, a kettőt együtt már lehetetlen volt egymás mellett végezni. Ám a közelmúlt sikerei miatt egyértelmű volt, hogy a játékra szavaz, így a tanulmányok egyelőre szünetelnek STYKO életében. Hogy döntésében megerősítsék, a profi játékostársak és a HLTV alapítója is támogatását fejezte ki!

STYKO nem zárta ki, hogy egyszer visszaül az iskolapadba, ám jelenleg CS:GO karrierére fókuszál majd. Komoly döntés, nagyon drukkolunk DeadFox csapattársának, hogy a lehető legjobban jöjjön ki a dologból.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!