Jönnek a teljesen egyedi mérkőzések, de marad a Capture the Flag is!

Jönnek a teljesen egyedi mérkőzések, de marad a Capture the Flag is!

Befutott a legújabb PTR-frissítés az Overwatch-hoz, amely izgalmas újdonságokat tartogat.

Nagyot frissültek az éjszaka folyamán az Overwatch tesztszerverei: a legújabb PTR patch izgalmas újdonságokat is tartogat a játékosok számára.

Új funkció: Server Browser

A Custom Game játékmódnak köszönhetően eddig is játszhattunk egyedi szabályok szerint barátainkkal, most azonban alaposan kibővülnek a lehetőségek, a Server Browser funkciónak köszönhetően ugyanis innentől bárkivel megoszthatjuk az általunk létrehozott Overwatch-élményt. Sőt, mi magunk is kereshetünk a többiek "alkotásai" között!

A mostani verzióban a beállításokat sajnos még nem lehet elmenteni, így érdemes lejegyzetelni a mapekre, hősökre, játékmódokra és képességekre vonatkozó módosításainkat, hogy a későbbiek során reprodukálni tudjuk őket.

Új játékmód: Capture the Flag

A Capture the Rooster népszerűségén felbuzdulva a Blizzard úgy döntött, megtartja a Capture the Flag játékmódot az Arcade menü részeként. Sőt, a többi Control mapet is átalakították ennek megfelelően, így Lijiang Tower mellett most már Nepalon, Ilios-on és Oasis-on is kergethetjük a zászlót.

A fenti újdonságok mellett több hős is változott: megérkezett az újragondolt Bastion, de az Eichenwalde mapen is módosítottak egy kicsit. A további részletekről itt olvashattok.

Itt a legújabb PTR frissítés, 10 hős is érintett!

Megérkezett az alaposan újragondolt Bastion, de Eichenwalde-on is változtatásokat eszközöltek a fejlesztők.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!