300.000 dollárral jön a Rocket League CS 3. szezonja!

300.000 dollárral jön a Rocket League CS 3. szezonja!

Nagyot szólt az amszterdami döntő, de a szervezők azt mondják, hogy még csak most jön a java. 

Már lassan két hónapja annak, hogy a Rocket League Season 2 döntőjében a Mockit Aces és a FlipSid3 csapata összemérte tudását, amely végül utóbbi elég sima győzelmével végződött, ezzel pedig az övék lett a 250.000 dolláros verseny díjazás nagy része.

A FlipSid3 a Rocket League új bajnoka, íme a döntő legszebb gólja és védése!

A FlipSid3 lett a Rocket League Championship Series második évadának bajnoka.

Ha pedig már hiányoztak a kedvenc játékautóink, akkor itt egy örömhír, ugyanis indul a Rocket League harmadik szezonja! A versenyre az ausztrál régió, illetve Európa és Észak-Amerika játékosai jelentkezhetnek. A nyereményalapon pedig tovább emeltek, most már nem kevesebb, mint 300.000 dollár. Ahogy azt már megszokhattuk, a kvalifikáció teljesen nyitott, mindenki nevezhet, csak annyi a teendő, hogy regisztrálni kell a hivatalos RLCS honlapon. A regisztráció február 9-én indul, a csapatok pedig ismét azért versengenek majd, hogy a legjobb 16-ba kerüljenek, hiszen a profi sorozatban ennyien vehetnek majd részt.

Persze a rajongók sem maradnak ki a jóból, a közvetítések már a selejtezőkkel elindulnak. Az észak-amerikai selejtezők döntője március 11-én, szombaton lesz, míg egy nappal később, március 12-én, vasárnap már az európai kvalifikáció végét lehet majd figyelemmel követni az RLCS hivatalos Twitch csatornáján. Szóval öveket bekötni, ha pedig valaki úgy érzi, ő a távirányítós Puskás Öcsi, akkor irány jelentkezni! Jó lenne szorítani magyar rakétalovasoknak is tavasszal, az előző szezonban is voltak egész szép eredményeik. De addig is, itt a hivatalos trailer:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!