Ma érkezik az Arena ranglista!

Ma érkezik az Arena ranglista!

Hamarosan kiderül, ki volt a januári hónap legjobb Arena játékosa Hearthstone-ban.

A Blizzard még januárban jelentette be, hogy az idei évtől kezdődően minden hónapot követően közzé fognak tenni egy Arena ranglistát, hogy kiderüljön, kik a legjobb draft játékosok a Hearthstone-ban.

Az ígéret szép szó, tartja a mondás, lassan azonban február közepébe lépünk, és még mindig semmi nyoma a leaderboardnak, így joggal merült a kérdés a játékosok részéről: mi lett a ranglistával? Dean Ayala dizájner nemrégiben a Redditen válaszolt.

"Elnézést kérünk a késésért, eredetileg szerdán akartuk leközölni, de problémáink akadtak az adatok kinyerésével az adatbázisból. Ezek olyan lekérések, amiket nem futtatunk túl gyakran, és némi problémába ütköztünk, amikor a 30-i és 31-i adatokat akartuk lekérni."

Ayala azt ígérte, hogy február 9-én, vagyis a mai napon fogják publikálni a ranglistát. A névsor a 100 legjobb játékost fogja tartalmazni a győzelmi arány alapján - azok közül, akik legalább 30 Arenát indítottak januárban. A kínai Hearthstone szerverekről egyébként már jó ideje elérhetőek hasonló statisztikák, méghozzá bárki számára - a fentiről ennek megfelelően legfeljebb annyit tudunk mondani, hogy a semminél mindenképpen több.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!