Nagyot ment a Hunter, így tisztelegtek előtte - Videó

Nagyot ment a Hunter, így tisztelegtek előtte - Videó

A Tempo Storm Hunter deckje 3:0-ra bedarálta a Cloud9-t, a kommentátorok reakciója hatalmas volt.

Tegnap rendezték a nyolc nagy nevű Hearthstone csapat részvételével zajló Trinity Series hetedik játéknapját, ahol a Cloud9 és a Tempo Storm említésre méltó összecsapást vívott egymással.

Na nem az eredmény szorosságával vívta ki ezt a jelzőt a mérkőzés, hiszen Gaaráék nagyon simán, 6:1-re verték Firebatéket. Sokkal inkább a "hogyan" a lényeges, a Tempo Storm ugyanis egy Hunter paklival menetelt nagyot.

Az első három meccset JustSaiyan Druidja hozta le a Tempo Stormnak, hogy aztán TidesofTime Paladinja paklicserére kényszerítse őket. Ekkor azonban jött Gaara és a Hunter, amely újabb hármas szériát hozott le, így a TS végül nagyon simán győzött.

A német játékos paklija egy Desert Cameles midrange változat volt, méghozzá egészen erős late game-mel, hiszen két Call of the Wild is befért a deckbe, ami a lap nerfelése óta viszonylag ritkán fordul elő. Íme a teljes decklista:

A Hunter ilyesfajta remeklése leginkább azért nagy szó, mert hiába kell lennie a csapatok lineupjában paklinak mind a 9 class-ból, a korábban megvívott 13 mérkőzés és 119 játszma során csupán kettő (!) alkalommal hozott valamelyik fél ilyen decket - Firebat akkor 1:1-et ment vele. A két kommentátor, TJ Sanders és ThatsAdmirable nem is bírták ki, hogy ne húzzanak fel rá egy poént: így tisztelegtek a Hunter első győzelme előtt.

Gaara és a Tempo Storm helyzete olyan szempontból persze jó volt, hogy a verseny formátumából adódóan két class-t is bannolhatnak, így csökkentve a kedvezőtlen matchupokat (a Shaman, Rogue párost tiltották le a Cloud9-tól). De sokat elmond a Hunter helyzetéről, hogy ennek ellenére is borzasztóan kevés szerephez jutott, így ez az apró diadal bizonyára sokat jelent a class rajongóinak.

A nyolccsapatos, 75 ezer dollár fődíjazású Trinity Series félidejében egyébként a Tempo Storm 2:2-es statisztikával a negyedik helyen áll jelenleg. Éppen ennyien juthatnak tovább majd az egyenes kieséses szakaszba - jelenleg a TS mellett a G2, a compLexity és a Luminosity bizakodhat leginkább. Folytatás ma este 7 órakor az alábbi csatornán!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!