Derült égből Kinguin! Eddig egész Európát meglepték - VIDEÓ

Derült égből Kinguin! Eddig egész Európát meglepték - VIDEÓ

Bár az utóbbi időben nem alkottak maradandót, 2017 eddig prímán alakul a lengyel csapatnak! Lássuk, kik is ők valójában?

Sokak új kedvencévé vált a lengyel fiatalokból álló Kinguin, akik szemtelen stílusukkal és precíz aimjukkal hamar belőtték magukat sokak szívébe. Ehhez pedig alig egy hónap is elég volt. Másodikok lettek a WESG döntőben, amivel 400 000 dollárt kaszáltak (többet, mint a Virtus.pro az ELEAGUE megnyerésével), oda-vissza megverték a FaZe-t és döntetlent játszottak a már említett lengyel rivális, a Virtus.pro ellen, amire mindenki hamar felkapta a fejét! De kikből is áll a 22 éves átlagéletkorral bíró, feltörekvő együttes?

  • MICHU: A 20 éves srác már beugróként a Virtus.pro.ban is lehetőséget kapott, mikor Snax szemműtéten esett át, összesen 25 mapot játszott az egykori Major győztes VP tagjaként és nem vallott szégyent a meccseken. Sokan neki jósolják a legnagyobb esélyt, hogy egyszer átvegye az egyik veterán helyét az ikonikus csapatban, egyelőre azonban még a Kinguin tagjaként és sztárjátékosaként villog.
  • SZPERO: Az egyik legtehetségesebb lengyel AWP-sként tartják számon, teljesítménye gyakran a VP-s játékosokat is megszégyeníti a meccseken. A 2014-es DreamHack Major óta nem szerepelt a legrangosabb versenyen, de idén úgy tűnik ismét lesz reális esélye a kijutásra. 26 évesen a csapat rangidős playere.
  • Mouz: 2015 után tavaly ismét elkapta a fonalat, és a közepes lengyel csapatok gyenge játékosából egy meghatározó playerré nőtte ki magát 2017-re. Stabil teljesítmény és hasznos csapatmunka jellemzi játékát, jó support lévén kiemelkedően jól teljesít a társak halálának gyors megbosszulásában, vagyis a visszafragelésben.
  • rallen: A tipikus lurk player, abból is a jobbik változat, hiszen nehezen cseréli le az ellenfél, általában válasz nélküli frageket hoz a csapatnak, a Virtus.pro elleni hosszabbításos meccsen például ő hozta össze a legtöbb nyitó killt Overpass-on. Egyéni statisztikái nem annyira fényesek, de hasznos munkája rengeteg körhöz segíti a csapatát.
  • furlan: Entry killerként szép számban lövi a nyitókat, csak hogy a rivális VP elleni meccsnél maradjunk, Overpass-t körönkénti 107-es átlagsebzéssel zárta, a pályán lévő többi játékos közül senki nem jutott 100-ig se. Egyedül képes lerakókat megtisztítani, ha a helyzet úgy hozza.

  • Loord: A csapat coach-a, aki rengeteg rutint szerzett az évek alatt, mostanra pedig az aktív játék után az edzői pályán kamatoztatja tudását. Anno 2006-ban ő is ott volt a Pentagram WCG győzelménél Monzában, a világbajnok csapat akkori névsora az alábbi öt játékosból állt: LUq, kuben, Loord, NEO, TaZ. Nincs több kérdésünk.

A Kinguin jelenleg második az európai csoportkörben egy hét után, de egy jó rajt még semmire sem garancia! Ez a négy meccs tökéletes módja volt, hogy a figyelem rájuk összpontosuljon, most még meg is kell hálálniuk a rajongók beléjük fektetett bizalmát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!