Kabaré: a NiP lemondta a versenyt, izgulnak a Minor miatt

Kabaré: a NiP lemondta a versenyt, izgulnak a Minor miatt

Az egykori Major győztes csapat kénytelen volt lejjebb adni igényeit, de mostanra már a Minor is kihívást jelent a nindzsáknak?

A szebb időket is megélt NiP újabban ismét rekordokat halmoz, ezúttal azonban negatív irányba. Vereségsorozatuk immár zsinórban 7 meccsesre nyúlt, az ESL Pro League-ben 0:4-el kezdtek, az egyéni statisztikákra pedig jobb nem is ránézni.

Nagatív rekord: a HellRaisers óta nem nyert mapot a NiP

A nindzsák eddig történelmük leghosszabb vereségsorozatát produkálják, zsinórban hét mapon maradtak alul, és még csak nem is a világelittel szemben.

Nem kellett azonban sokat várni az újabb mélypontra, a NiP most már úgy tűnik kénytelen lemondani egyes versenyeit, a felkészülés miatt. Ezzel önmagában semmi gond nincs, de a nindzsák az elméletileg sétagaloppnak ígérkező Minor érdekében parkoltatnak több millió forintos versenyeket! A miért igazából egyértelmű, már azzal nagyot égtek, hogy a legutóbbi Majorra nem jutottak ki, képzelhetjük mi lenne, ha tavasszal egy Minort is kudarccal fejeznének be.

Az említett verseny a Summit első CS:GO rendezvénye lesz, ahova a már bejelentett SK mellé szerették volna elhívni a NiP-et is, ők viszont a Minor felkészülésre hivatkozva kifaroltak a dologból. Nehéz idők jönnek a nindzsákra, ha már egy Minor is ekkora problémát okoz majd nekik.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!