C9 vs FlyQuest, ezt semmiképp se hagyjátok ki!

C9 vs FlyQuest, ezt semmiképp se hagyjátok ki!

Aki kicsit is követi az NA LCS-t, annak hátborzongatóan jó lehet ez a hype videó a C9 és FlyQuest között.

Két, csak két legény van talpon a vidéken, legalábbis ami a nézők is rajongók megítélését illeti. A Cloud9 továbbra is veretlen, míg a FlyQuest csak egy bo3-at bukott el eddig. Ugyanebbe a gárdába tartozik a TSM is, akik csak a Cloud9 ellen buktak eddig, de az ő játékaik valahogy túlságosan kaotikusak és nyögvenyelősek, főleg figyelembe véve az elvárásokat és persze a TSM brandet.

Vasárnap este kiderül melyik Cloud9 a jobb. Rengeteg közös történelem van a játékosok között, hiszen több évet töltöttek el ugyanazon a csapatban. Anno Hai mondta Jensennek a híres "Body these fools" mondatot is, Hai pedig kíváncsi arra, hogy vajon meg lesz-e clapelve az ösvényen Jensen által. Nagyon magabiztos mindkét mides, de a végén csak egyiküknek lesz igaza.

Az biztos, hogy a Cloud9 továbbra is a veretlenségéért küzd, előtte péntek éjjel még összecsap a Team Liquiddel, a FlyQuest kihívója pedig Phoenix1 lesz. Mindkét ellenfél olyan, akiket azért nem szabad félvállról venni, de papíron meg kéne tudják őket verni, kissé kellemetlen lenne, ha egyikük már "viharverten" érkezne a nagy összecsapásra.

A mérkőzés vasárnap éjféltől indul, de úgy gondolom ezért az összecsapásért mindenképp érdemes lesz fentmaradni!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!