Minden hely elkelt az Esport1 Winter Cup-ra!

Minden hely elkelt az Esport1 Winter Cup-ra!

Legközelebb tuti, hogy bővítjük, de most meg kell húznunk a határt sajnos. Teltház lesz!

Hatalmas érdeklődést mutattatok az Esport1 League of Legends Winter Cup versenye iránt, hiszen mind a 64 helyet feltöltöttétek, sőt, azóta is folyik a jelentkezés. Sajnos nem áll módunkban kibővíteni már a versenyt, így csak az első 64, a regisztrációt teljesen befejező csapatot tudjuk fogadni. Legközelebb már biztosan 128 csapatosra csináljuk a kupát, hogy mindenkinek lehetőséget tudjunk biztosítani! 

Összesen egyébként 99 csapat mutatott érdeklődést a verseny iránt, a 64 biztosan induló brigádot itt láthatjátok pontosan.

Azok se búslakodjanak, akik most esetleg nem tudnak versenyezni: nyereményjátékra még lehet jelentkezni, hiszen értékes tárgynyeremények és RP ajándékok várnak rátok!

Korábban már jeleztük, hogy a kommentátori kérdés még nyitott, nos, mostanra már biztos válasszal szolgálhatunk: a két szakkommentátor, Garyan és Aioween duója ezúttal egy, a Youtuberek világából már jól ismert arccal, Zsozéatyával fog kiegészülni, kíváncsian várjuk, hogy az atya hogyan állja majd ezt az igen komoly megmérettetést!

A kupa maga délután 15 órakor veszi kezdetét, mi pedig a Top8-tól fogunk bekapcsolódni a mérkőzésekbe, ami egy körülbelüli 18 órás kezdést jelent a megszokott csatornán, azaz a Magyar Esport TV LoL csatornáján.

Élő videó megtekintése innen: esporthuLOL – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.