A legrosszabb Dirty Rattől a legjobb Yogg-Saronig - Videó

A legrosszabb Dirty Rattől a legjobb Yogg-Saronig - Videó

Összeállítás a hétvégi Winter Playoff néhány emlékezetes momentumával.

Beszámolónkat már olvashattátok a hétvégi Hearthstone Winter Playoffról, melynek kapcsán a metát és a paklikat is megvizsgáltuk már. Most pedig itt az ideje, hogy néhány emlékezetes pillanatot is felelevenítsünk a versenyről!

A francia játékos, Anatkh-t a svájci verseny utolsó fordulójában, 2:1-es állásnál úgy érezhette, már csak egy karnyújtásnyira van a továbbjutástól, ekkor azonban orosz ellenfele, Farm4fame megeresztett egy Yogg-Saront, ami úgy látszik, még mindig nem tűnt el teljesen a versenymetából. A végeredményt itt láthatjátok:

Az összecsapás ezzel lett 2:2, a döntő meccset azonban Anatkh már behúzta, így ő mehetett tovább a negyeddöntőbe - igaz, az már a végállomásnak bizonyult számára.

Szintén az egyik utolsó fordulós meccsen történt a verseny talán legemlékezetesebb Dirty Ratje, melyet Lifecoach játszott ki. A G2 német sztárja egy Flamestrike-ból próbált még több értéket kisajtolni - mindhiába, hiszen a túloldalon egy Ragnaros érkezett, amit aztán ellenfele, Iner ráadásul meg is tudott gyógyítani.

Ahogy azt már megírtuk, a verseny végül az aktuális világbajnok, Pavel győzelmével zárult, ez azonban nem jelenti azt, hogy az orosz hibátlanul játszott. Sőt, pont a legfontosabb összecsapásába, a Top 4-be kerülésért vívott negyeddöntőbe bakizott bele, amikor is Pirate Warriorjával csinált egy missed lethalt - pedig pont meglett volna a 15 sebzés.

Pavel szerencséjére a hiba nem bizonyult végzetesnek, így végül nyerni és fordítani tudott Glaser ellen a negyeddöntőben. Az orosz játékos is úgy nyilatkozott, ez a mérkőzés volt a legfelszültebb, hiszen jóval nagyobb volt a tét, mint mondjuk a fináléban - talán ezért is a hiba.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!