Pirate és Shaman nerf, módosul a Ranked - íme minden változás egy helyen!

A Blizzard idejekorán bejelentette a hónap végére ígért változásokat, két lapon is gyengítenek, de a Ranked is módosul.

Egy ideje már biztosak lehettünk abban, hogy változások várhatóak a Hearthstone háza táján, hiszen Ben Brode a hónap elején elárulta, hogy fontos bejelentéssel készülnek február végére. Végül azonban jóval előbb, már tegnap éjszaka lerántották a leplet a közelgő változásokról. Lássuk hát, mire számíthatunk!

Két lap is gyengül

Ismét kapunk néhány nerfet, szám szerint kettőt, melyekkel leginkább az aggro paklikon szeretnének gyengíteni.

Az egyik érintett a Small-Time Buccaneer, mely a másik új kalózzal, Patches-zel párban rengeteg pakliba bekerült és jelenleg dominálják a metát. Ezen a "csomagon" szeretnének gyengíteni most azzal, hogy a SMT életét leviszik 1-re, így könnyebben meg lehet majd oldani. A másik nerfelt lap a Spirit Claws, mely a Shamanok kihagyhatatlan kelléke a Karazhan óta: a Hero Powerrel, Bloodmage Thalnos-szal és Azure Drake-kel őrületes értéket lehet kiszedni belőle egyetlen manáért. A korai játékban egyszerűen túlságosan erős volt, ezért egy manával megnövelik a költségét.

Változik a Ranked

A ladder szisztémába is bevezetnek némi változást - méghozzá olyasvalamit, melyet már régóta javasoltak a játékosok. Mostantól Rank 15-ön, Rank 10-en, és Rank 5-ön is lesz egy-egy "emelet", ami azt jelenti, hogy ha valaki ezt átlépi, onnan már nem eshet hátrébb, akárcsak a Rank 20 és a Legend esetében. A Blizzard ettől azt reméli, hogy nő majd a játékosok kísérletező kedve.

A változásokra egy február végén esedékes patch-ben számíthatunk majd. Ti egyetértetek a módosításokkal?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!