Nagy formában Pavel, még egy versenygyőzelem becsúszott! Mutatjuk a deckjeit

Nagy formában Pavel, még egy versenygyőzelem becsúszott! Mutatjuk a deckjeit

Az európai Winter Playoff után a Kinguin for Charity tornát is behúzta az orosz Hearthstone-os.

A 2016-os világbajnokság után ismét Pavel körül forog a Hearthstone-világ. Az orosz játékos a hétvége folyamán megnyerte az európai Winter Championshipet, újból bizonyítva, hogy helye van a legjobbak között, úgy tűnik azonban, hogy ez nem mindenkit győzött meg: a nemezis-szerepet magára öltő Amnesiac látványos kirohanást rendezett a Twitteren, megkérdőjelezve Pavel sikereit.

Megnyílt a sóbánya: Amnesiac teljesen kiakadt Pavel győzelmén

A 16 éves amerikai játékos úgy döntött, magára ölti a főgonosz szerepét, a Twitteren fakadt ki.

Nos, úgy tűnik az ifjú amerikaira újabb álmatlan éjszakák várnak, tegnap este ugyanis lezajlott a január végén kezdődött Kinguin for Charity fináléja, amely végül Pavel győzelmével zárult.

A fiatal orosz erős csoportból jutott tovább első helyen: a G2 párosa, Thijs és Lifecoach mellett Eloise volt vele egy kvartettben (utóbbi helyett ráadásul eredetileg a vb-döntős ellenfelét, DrHippit sorsolták ki, de végül módosítani kellett a beosztáson). Az egyenes kieséses szakaszban a harmadik G2-st, Lothart is maga mögé utasította, az elődöntőben Kolento ellen nyert 3:2-re, a nagydöntőben pedig - a változatosság kedvéért - a negyedik G2-st is legyőzte: Rdu ellen szintén 3:2-vel zárt.

A döntő nem csak papíron volt szoros: nem elég, hogy Pavel 1:2-ről fordított, de a mindent eldöntő játszmában is az utolsó hajszálba tudott belekapaszkodni. Renolockjával megfelelő potiont tudott kiszedni, amivel pont kihúzta még az ötödik kört Rdu Pirate Warriorja ellen (1 HP-n múlott), így jöhetett a megmentő, Reno Jackson.

Ezzel Pavel rövid időn belül a második versenyét is behúzta, újabb 3000 dollárt nyerve, illetve megerősítve nemrég visszaszerzett első helyét a GosuGamers Hearthstone világranglistáján.

A verseny Strike formátumban zajlott, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak fejenként 3 paklit kellett hozniuk, a 9 lehetséges matchupból pedig mindenki kitilthatott kettőt. Pavel a Reno Mage, Reno Warlock, Jade Shaman hármassal játszott - a hétvégi Winter Playoffon is ezeket használta (egy Pirate Warrior mellett). Mutatjuk a paklilistáit!


TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!